Νέος διευθύνων σύμβουλος του Alpha θα είναι ο Μανώλης Δραϊνάκης, άνθρωπος που έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της οικογένειας Βαρδινογιάννη, σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της ALPHA MEDIA GROUP LIMITED (AMG) με την SEILLA ENTERPRISES LIMITED (100% θυγατρική της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.), Διευθύνων Σύμβουλος της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. αναλαμβάνει ο κ. Μανώλης Δραϊνάκης».

«Ο κ. Δραϊνάκης, διακεκριμένο στέλεχος στον χώρο των Επιχειρήσεων και με αναμφισβήτητες ικανότητες στον τομέα του Management, θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω δυναμική πορεία του ALPHA».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία των δύο τηλεοπτικών σταθμών ALPHA και STAR ανακοινώθηκε και επίσημα το απόγευμα της Τρίτης (30/10), μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η συνεργασία των δύο καναλιών θα αφορά μόνο διοικητικές υπηρεσίες, ή θα επεκταθεί σε ενημερωτικό επίπεδο, αλλά και στα προγράμματα…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις