Τrashathon(τράσαθον) = συνδυασμός των λέξεωνtrash(σκουπίδι) καιmarathon(μαραθώνιος),προϊόν του νοσηρού λογο-παιγνιώδους εγκεφάλουτου Ηλία Φραγκούλη, για τις ανάγκες χοροεσπερίδοςμε θέμα το ρεπερτόριο χαμηλού γούστου

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων, το διαβόητοTRASHATHONεπιστρέφει παραδοσιακά στοBios, όπως κάθε έγκλημα που σέβεται τον εαυτό του. Since 2009, πια, το αγαπημένο πάρτι χαράς και κακού γούστου, με DJ τον Ηλία Φραγκούλη (FREECINEMA.GR) να ανασύρει από το παγκόσμιο ρεπερτόριο τραγούδια που ο πολιτισμός και η ανθρωπότητα όλη θα ήθελαν να ξεχάσουν (τα πόδια σου, πάλι, όχι).
Για το hipster κοινό: Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αφέλεια του memorabilia και τις ενοχές που συντροφεύουν μέσα μας αμέτρητα ακούσματα διεθνούς καρα-kitsch-αριού, διερευνάται με την πρόθεση να ισοπεδωθεί ο καθωσπρεπισμός στο dancefloor. Τέτοια φάση.

Θα παίξει οικτρή pop (από δεκαετία ‘60 και άνω), θα χορέψεις με μπαλαλάικα σουξέ της εγχώριας παραγωγής, θα συμμετάσχεις σε ασκήσεις γυμναστικής (σοβαρά!) με αγαπημένη εϊτίλα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα ξεχάσεις τι θα πει κινητό τηλέφωνο (μαρή, χόρευε, που μου θες και φωτογραφίες!). Ναι, τοTRASHATHONείναι το καλύτερο πάρτι και για την φετινή παραμονή Χριστουγέννων. Γιατί είναι το πιο original. Μιλά η γνώση και η εμπειρία. Ρώτα και τους επιζώντες από προηγούμενα έτη, οι οποίοι περιμένουν… το ένα και μοναδικό!

Και ντύσου καλά, γιορτές έχουμε! Φόρα ένα παπιγιόν (μόνο), ένα λαμπιόνι (μπαταρίας), μια φάτνη (όπου σταθεί), μια κάλτσα (Δεκέμβρη έχουμε!).

TRASHATHONΧmasEve2018
Παραμονή Χριστουγέννων στοBios.
Give it to someone special. (Επειδή αγαπάμε τα έθιμα)

Ώρα Έναρξης: 23:00
Είσοδος
ελεύθερη

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις