Ο Τζον Μάλκοβιτς θα ερμηνεύσει τον διάσημο Βέλγο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό, ήρωα μυθιστορημάτων της Αγκάθα Κρίστι, στην σειρά The ABC Murders του BBC.

Την κλασική ιστορία της Αγκάθα Κρίστι του 1936, έχει αναλάβει να μεταφέρει στην τηλεόραση η Sarah Phelps, η οποία είχε αναλάβει για λογαριασμό του BBC την μεταφορά τριών ακόμα ιστοριών της «Βασίλισσας του Εγκλήματος», του And Then There Were None, του The Witness for The Prosecution, και του πιο πρόσφατου Ordeal by Innocence.

«Τα τελευταία τρία χρόνια η Sarah έχει δώσει ζωή σε μερικές από τις πιο γνωστές ιστορίες εγκλήματος της Αγκάθα Κρίστι, και ανυπομονούμε να κάνει το ίδιο και με τον πιο διάσημο ντετέκτιβ, τον Πουαρό», ανέφερε ο Πίρις Βεγκερ από το BBC.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Τζον Μάλκοβιτς πείστηκε να δείξει τις ικανότητές του, ερμηνεύοντας αυτόν τον ρόλο», συμπλήρωσε.

«Τοποθετημένο στις αρχές των 30s, το The ABC Murders είναι μία σκληρή ιστορία, γεμάτη βία και ψέματα, με την βαριά σκιά του παρελθόντος να πέφτει πάνω τους και το αιματοκύλισμα να έρχεται. Στο επίκεντρο ο πιο διάσημος χαρακτήρας στην αστυνομική λογοτεχνία. Ίσως όλοι νομίζουμε ότι ξέρουμε τον Πουαρό, αλλά ξέρουμε αληθινά τον Ηρακλή;» πρόσθεσε η Phelps.

Η νέα σειρά που θα αποτελείται από τρία μέρη, θα είναι έτοιμη στις αρχές του 2019.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις