Το πολυαναμενόμενο σίκουελ της κωμωδίας "Coming to America" με πρωταγωνιστή τον Έντι Μέρφι, που παίχτηκε στην Ελλάδα ως "Ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα", αρχίζει να παίρνει "σάρκα και οστά", καθώς ανακοινώθηκε το όνομα του σκηνοθέτη.

Ο Κρεγκ Μπρούερ ο οποίος συνεργάζεται με τον Έντι Μέρφι στην ταινία του Netflix "Dolemite Is My Name" θα είναι ο σκηνοθέτης της συνέχειας της κλασσικής κωμωδίας του 1988.

Το πρότζεκτ θα υλοποιηθεί από την Paramount με τον Μέρφι να επιστρέφει ως πρίγκιπας Ακίμ, ο οποίος ταξιδεύει από την πλούσια αφρικανική χώρα Ζαμούντα στο Κουίνς για να ξεφύγει από έναν γάμο που του έχουν επιβάλλει και να βρει μία σύζυγο που θα τον αγαπά όχι για τον τίτλο του.

Ο Κένια Μπάρις, έχει γράψει το προσχέδιο σεναρίου του σίκουελ, στο οποίο ο Ακίμ θα μάθει ότι έχει έναν γιο, του οποίου την ύπαρξη αγνοούσε και επιστρέφει στις ΗΠΑ για να συναντήσει τον πιθανό διάδοχό του στον θρόνο της Ζαμούντα.

Ο Έντι Μέρφι θα είναι παραγωγός και οι Κέβιν Μίσερ και Κένια Μπάρις εκτελεστικοί παραγωγοί.

Ο Τζόναθαν Λεβίν, σκηνοθέτης των ταινιών "Warm Bodies" και "50/50" προηγουμένως, το 2017 είχε προσεγγιστεί για να σκηνοθετήσει το "Coming to America 2".

Ο Κρεγκ Μπρούερ έχει σκηνοθετήσει την πολυβραβευμένη δραματική ταινία "Hustle & Flow" και το remake του "Footloose".

Η ημερομηνία πρεμιέρας του σίκουελ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το 2019.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις