Ο σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν, βασικός «αντίπαλος» του Γιώργου Λάνθιμου στα Όσκαρ 2019 θα στείλει το δικό του μήνυμα στην παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών του «ΜΕΡΑ25» του Γιάνη Βαρουφάκη.

Πέραν του Αλφόνσο Κουαρόν, η ανακοίνωση αναφέρει πως την προσπάθεια θα στηρίξει και ο γνωστός μουσικός και εικαστικός Μπράιαν Ένο, καθώς αμφότεροι είνα μέλη της Συμβουλευτικής Ομάδας και της Συντονιστικής Επιτροπής του Diem25.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του «ΜΕΡΑ25» η παρουσίαση των υποψηφίων θα γίνει την Τετάρτη στις 7 μμ στον πολυχώρο Άννα & Μαρία Καλουτά (Τιμοκρέοντος 6Α – Νέος Κόσμος) και παρόντες στην εκδήλωση θα είναι «πολύτιμοι φίλοι και σύμμαχοι που θα δηλώσουν τη στήριξή τους».

Μεταξύ των προσωπικοτήτων που θα χαιρετίσουν την εκδήλωση θα είναι και ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας και μέλος του Progressive International Katrín Jakobsdóttir και ο αμερικάνος οικονομολόγος και συγγραφέας, μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας του DiEM25 James K. Galbraith.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25:

«Το ΜέΡΑ25 και ο Γραμματέας του Γιάνης Βαρουφάκης σας καλούν την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, στις 7 μμ στον πολυχώρο Άννα & Μαρία Καλουτά (Τιμοκρέοντος 6Α – Νέος Κόσμος) στην παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων για την Ευρωβουλή, κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.

Εκτός από τους υποψήφιους που θα είναι παρόντες επί σκηνής, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πολύτιμοι φίλοι και σύμμαχοι θα δηλώσουν τη στήριξή τους.

Πιο συγκεκριμένα οι:

Katrín Jakobsdóttir – Πρωθυπουργός της Ισλανδίας – Μέλος του Progressive International

Brian Eno – Μουσικός, εικαστικός καλλιτέχνης και πολιτικός ακτιβιστής – Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του DiEM25

Alfonso Cuarón-Σκηνοθέτης, μέλος του DiEM25

James K. Galbraith – Αμερικάνος οικονομολόγος και συγγραφέας – Μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας του DiEM25

θα απευθύνουν χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το ΜέΡΑ25 είναι η Διεθνιστική, Προοδευτική, Πατριωτική, Αντιμνημονιακή δύναμη σήμερα στην Ελλάδα.

Το ΜέΡΑ25 είναι μέρος του πανευρωπαϊκού κινήματος DiEM25 και η ελληνική έκφραση της «Ευρωπαϊκής Άνοιξης», του πρώτου πανευρωπαϊκού εκλογικού σχηματισμού που κατεβαίνει ταυτόχρονα σε 11 χώρες με κοινό πρόγραμμα και πλατφόρμα για μια Νέα Συμφωνία για την Ευρώπη.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις