Η θρυλική όπερα "Λα μποέμ" (La Bohème) του Ιταλού συνθέτη Τζάκομο Πουτσίνι επανέρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για μια μόνο παράσταση το ερχόμενο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου.

Σε παραγωγή της Εταιρείας Λυρικού θεάτρου Ελλάδος με τη Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών και την Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης, η παράσταση της θρυλικής όπερας που διαδραματίζεται στο Παρίσι των αρχών του 19ου αιώνα, παρουσιάζεται στην Αιθουσα Φίλων Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής (Μ1) στις 20.30 το βραδυ του Σαββάτου .

Την Ορχήστρα Φιλαρμόνια Αθηνών διευθύνει ο Βύρων Φιδετζής, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει η Κασσάνδρα Δημοπούλου, η οποία εμφανίζεται επίσης και στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Μιμής. Τη Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης διευθύνει η Μαίρη Κωνσταντινίδου. Στον ρόλο του Ροδόλφου εμφανίζεται ο τενόρος Φίλιππος Μοδινός, στον ρόλο της Μουζέτας η διεθνούς φήμης σοπράνο Τζένη Δριβάλα και στον ρόλο του Μαρτσέλλο, ο βαρύτονος Richard Alexander Rittelmann. Στον ρόλο του Κολίνε, ο Έλληνας βαθύφωνος Πέτρος Μαγουλάς, ενώ σε εκείνον του Σονάρ ο Αλέξανδρος Γάβαρης. Συμμετέχουν επίσης οι σολίστ Χρήστος Ραμμόπουλος (Μπενουά), Κωσταντίνος Καριώτης (Αλτσιντόρο) κ.ά.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ορισθεί ως εξής: 40€ (30€*), 35€ (25€*), 30€, (20€*), 25€ (15€*), 20€ (10€*). Οι τιμές με αστερίσκο αφορούν φοιτητικό, παιδικό, κάρτα ανεργίας, πολύτεκνους- τρίτεκνους, ΑΜΕΑ και κάρτα αλληλεγγύης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις