Το δισκοπωλείο Rock & Roll Circus μπαίνει στον 20ο του χρόνο και ξεκινά μια σειρά εκδηλώσεων με το καθιερωμένο εκπτωτικό party γενεθλίων του, το Super Dynamic Sale, από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 3 Μαρτίου!

Το δισκοπωλείο Rock & Roll Circus εγκαινιάστηκε την άνοιξη του 2000, με βασική πεποίθηση πως “Vinyl records are your best entertainment value”.

Η γενικότερη φιλοσοφία του Rock & Roll Circus αναφέρεται στην ιστοσελίδα του:

«Μας αρέσει η soul από τη γέννησή της μέχρι σήμερα, το funk, η εξέλιξη της jazz, η reggae και ότι εντάσσεται στα πλαίσια της rock & roll κουλτούρας. Ταξιδεύουμε συχνά και σε εβδομαδιαία βάση προσθέτουμε στα ράφια μας μεταχειρισμένους δίσκους από τα παραπάνω είδη, ενώ συνεργαζόμαστε με δεκάδες μικρά labels επανεκδόσεων και νέων κυκλοφοριών.

Θέλουμε να προσφέρουμε μουσικές προτάσεις κάθε μέρα, να ανακαλύπτουμε και να μαθαίνουμε όσα μέχρι σήμερα δεν έχουμε γνωρίσει, να αναζητούμε τις καλύτερες καταστάσεις στους μεταχειρισμένους δίσκους και να είμαστε πάντοτε ενήμεροι για τις νέες εκδόσεις όσων μουσικών ειδών διαμορφώνουν όλα αυτά τα χρόνια, τον ήχο του Rock & Roll Circus.

Εντοπίζουμε μεθοδικά όσα για χρόνια αναζητείτε, αγοράζουμε συλλογές, ανεξαρτήτως μεγέθους, στις καλύτερες δυνατές τιμές, προσφέρουμε μια ευρύτατη επιλογή ουσιαστικά καλών lp και 7”s, στηρίζουμε τις ανεξάρτητες δισκογραφικές προσπάθειες και απευθυνόμαστε σε όσους πραγματικά αγαπούν τη μουσική. Δίνουμε έμφαση σε ότι μας αρέσει και σε ότι πιστεύουμε ότι θα αρέσει και σε εσάς.

Αν είστε υπομονετικοί και υπάκουοι, το Rock & Roll Circus θα κάνει τα πάντα για σας ανταμείψει. Togetherness brings peace of mind».

Στο Super Dynamic Sale για τα 20α γενέθλιά του Rock & Roll Circus προσφέρονται μεγάλες εκπτώσεις:

  • 50% έκπτωση σε όλα τα μεταχειρισμένα
  • 30% στα καινούρια
  • LPs, CDs και 45αρια, σε τιμές από 1 ευρώ!

Μείνετε συντονισμένοι για μια Rock & Roll Circus χρονιά!

Facebook:https://www.facebook.com/rockandrollcircusrecords/

Instagram:https://www.instagram.com/rockrollcircus/

Τηλ. (0030) 210-3620144 |Σίνα 21, 10680 – Αθήνα

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις