Έφυγε από την ζωή την Παρασκευή η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά, η οποία τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στην εντατική με βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Από την πρώτη έως και την τελευταία στιγμή ήταν στο πλευρό της η κόρη της, Ναστάζια.

Η Ρένα Βουτσινά ήταν σύζυγος του Βάσου Αδριανού (1943-1999) με τον οποίο απέκτησε μια κόρη.

Είκοσι χρόνια πριν σοκ είχε προκαλέσει στην κοινή γνώμη και τον καλλιτεχνικό χώρο, η αυτοκτονία του συζύγου της, Βάσου Ανδριανού, που έπεσε από την βεράντα του σπιτιού τους, ενώ μέσα βρισκόταν εκείνη μαζί με την κόρη τους.

Φιλμογραφία της Ρένας Βουτσινά

  • Από τα Ιεροσόλυμα με αγάπη (1967)
  • Ανοιχτή επιστολή (1968)
  • Της ζήλειας τα καμώματα (1971)
  • Ο Φαφλατάς (1971)
  • Αγάπη μου παλιόγρια (1972)
  • Τι 30… τι 40… τι 50… (1972)
  • Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες (1980)
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις