Τα 5 Bond Girls που έχουν γράψει ιστορία στον κινηματογράφο

Τα 5 Bond Girls που έχουν γράψει ιστορία στον κινηματογράφο

Η Βρετανίδα ηθοποιός Τάνια Μάλετ, που πέθανε πρόσφατα σε ηλικία 77 ετών έγινε γνωστή  από τον ρόλο της στην ταινία «Goldfinger» του 1964 (Πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου), ως ένα από τα πολλά Bond Girls που έχουν εμφανιστεί στο πλευρό του θρυλικού μυστικού πράκτορα.

Ας δούμε μαζί πέντε από τα Bond Girls που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον κινηματογράφο:

Ούρσουλα Αντρες

Το αρχετυπικό κορίτσι του Μποντ, εκείνη που δικαιωματικά καταλαμβάνει την πρωτιά (ακόμα και στην δημοσκόπηση της αγγλικής εφημερίδας Sun), αυτή που το 1962 στην ταινία Dr No εμφανίστηκε με το μπικίνι κι έκανε τον Σον Κόνερι να τα χάσει και να σαστίσει.

Όλγα Κυριλένκο

Το κορίτσι με τα μεγάλα πράσινα μάτια, η Ουκρανή που έγινε εξώφυλλο της Vogue, αλλά στο Quantum of Solace τελικά δεν κοιμήθηκε με τον 007.

Γκρέις Τζόουνς

Η κακιά «May Day» στην 14η ταινία Μποντ (A view to kill- Επιχείρηση Κινούμενος Στόχος). Από τους λίγους χαρακτήρες με υπερφυσικές δυνάμεις σε ταινίες του 007. Η ανδρόγυνη dominatrix έγραψε το δικό της κεφάλαιο ως κορίτσι του Μποντ

Κιμ Μπάσιντζερ

To 1983 στο ρόλο της σαγηνεύτρας Ντόμινο στην ταινία του Τζέιμς Μποντ «Ποτέ μην ξαναπείς ποτέ» δίπλα στον Σον Κόνερι.

Ναόμι Χάρις

Στο Skyfall το κορίτσι που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τις συμμετοχές της στις ταινίες «Πειρατές της Καραϊβικής» και αρχικά ακούστηκε ότι κρατά στην 23η  ταινία Μποντ το ρόλο της Moneypenny, ωστόσο ο ρόλος που θα υποδυθεί είναι αυτός της Ιβ.