Η Μίτση Καρρά ή αλλιώς Δήμητρα Καπετανοπούλου ντούμπλαρε την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε μερικές από τις πιο γνωστές ταινίες της, και η ομοιότητά της με τη μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιό ήταν πραγματικά εκπληκτική.

Το 1969, συγκεκριμένα, η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν έγκυος και για αυτόν τον λόγο αντικαταστάθηκε από τη σωσία της στα μακρινά πλάνα της ταινίας «Η Νεράιδα και το Παληκάρι», έτσι ώστε να μη φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της. Το ίδιο συνέβη και στην ταινία «Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά», χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Μάλιστα, η Αλίκη είναι η πρώτη ηθοποιός στην Ελλάδα που χρησιμοποίησε σωσία στις ταινίες της.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 1960 στην εφημερίδα «Απογευματινή», η Μίτση Καρρά μιλά για τη συνεργασία της με εκείνη: «Τότε η Αλίκη (Βουγιουκλάκη) ήταν έγκυος στο Γιάννη της στα μέσα των γυρισμάτων της ταινίας «Η Νεράιδα και το Παλικάρι». Οπότε ζητούσαν σωσία. Η Φίνος, με την οποία συνεργάστηκα για δύο χρόνια, με χρησιμοποίησε στα δύσκολα και μακρινά πλάνα».

Όσον αφορά τα όσα εισέπραξε από την συνεργασία της με την μεγάλη ηθοποιό δήλωσε ότι ήταν μια μοναδική εμπειρία, καθώς και ότι οι δυο τους είχαν τις καλύτερες σχέσεις, αφού η Αλίκη την αγαπούσε και την εκτιμούσε, ενώ ήταν πάντα γενναιόδωρη και πολύ καλή με τους συνεργάτες της, όπως και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Επίσης ανέφερε ότι στα γυρίσματα που έγιναν στην Κρήτη πέρασαν όλοι μαζί υπέροχα, αλλά και ότι αν συνέχιζε να μένει στην Ελλάδα θα διατηρούσε τη συνεργασία της με την Φίνος, αφού ήταν μια δουλειά που πληρωνόταν καλά και ήταν πολύ ευχαριστημένη. Ήταν η «χρυσή εποχή του κινηματογράφου», όπως τονίζει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις