Το Σάββατο 13 Απριλίου, στο Rock & Roll Circus, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε exclusive RSD releases από labels όπως Mr.Bongo, We Want Sounds, Souffle Continu, Finders Keepers, Tidal Waves, Trunk, Vampi Soul, Music On Vinyl, Now Again, Soul Jazz και άλλα πολλά, ενώ θα μπορείτε να συμμετέχετε στην κλήρωση με δώρο ένα ταξίδι για το μεγαλύτερο παζάρι δίσκων του κόσμου!

Μία lifetime experience για κάθε λάτρη του βινυλίου!

Τον Νοέμβριο του 2019 ένας τυχερός θα βρεθεί στο Utrecht Jaarbeurs Mega Record & CD Fair της Ολλανδίας, το διήμερο παζάρι δίσκων, με τα αεροπορικά εισιτήρια, τα έξοδα διαμονής και το εισιτήριο για το παζάρι, δώρο από το Rock & Roll Circus!

Tο Utrecht Jaarbeurs Mega Record & CD Fair διοργανώνεται 2 φορές το χρόνο, σε ένα χώρο 12.500 τ.μ., συγκεντρώνει περισσότερους από 500 πωλητές δίσκων από όλο τον κόσμο και προσελκύει περίπου 31 χιλιάδες επισκέπτες κάθε φορά, μισή ώρα μόλις από το Άμστερνταμ!

Το κόστος των limited λαχνών θα είναι 5 ευρώ και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει το Σάββατο 13 Απριλίου στο Record Store Day 2019 του Rock & Roll Circus. Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 11 Μαϊου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις