Το «Chios Music Festival» είναι γεγονός! Εσύ θα λείπεις;

Το «Chios Music Festival» είναι γεγονός! Εσύ θα λείπεις;

Με κλασική μουσική και διάσημα soundtracks, παραδοσιακά πολυφωνικά τραγούδια και θρυλικές διασκευές από τη διεθνή ροκ και τζαζ σκηνή, παραμύθια για νεράιδες και ξωτικά, το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι για να χαρίσει τη δική του ξεχωριστή νότα στην ήδη υπάρχουσα, μοναδική αίγλη του νησιού.

Η Χίος, πέρα από ένα πανέμορφο ελληνικό νησί στην άκρη του Βόρειου Αιγαίου, με μεσαιωνικά χωριά που αναβλύζουν άρωμα μαστίχας, παραλίες με άγρια, σχεδόν απόκοσμη ομορφιά και στενά, πέτρινα δρομάκια, υμνεί για άλλη μια χρονιά την Τέχνη, την αγάπη για το Όλον, την αγάπη για τη ζωή μέσα από το «Chios Music Festival», προάγοντας τον πολιτισμό.

Από την Παρασκευή 2 έως και το Σάββατο 10 Αυγούστου, το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου φέρνει πάνω από 50 καλλιτέχνες από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, μουσικούς, ηθοποιούς, ερασιτέχνες, αλλά και επαγγελματίες, οι οποίοι θα μας "μιλήσουν" με το δικό τους μοναδικό τρόπο για όλα όσα αγαπούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μάθε αναλυτικά για το φεστιβάλ εδώ

Ένας τυχερός επισκέπτης του Nooz.gr (και ιδανικά λάτρης των Τεχνών, της μουσικής και του πολιτισμού) μπορεί να αρχίσει να ετοιμάζει τις βαλίτσες του σιγά σιγά για την αρχοντική Χίο, μιας και τις ημερομηνίες 9 και 10 Αυγούστου με δωρεάν ακτοπλοϊκά και διαμονή (δίκλινο δωμάτιο) στο πανέμορφο "Ελληνικό Κάστρο", μαζί με ένα αγαπημένο του πρόσωπο θα βρεθεί στο Μουσικό Φεστιβάλ της Χίου!

Μόλις λίγα βήματα από τη Βιβλιοθήκη Κοραή και με δωμάτια με θέα τη θάλασσα, το Ελληνικό Κάστρο αποτελεί την πιο σύγχρονη και ποιοτική επιλογή για τη διαμονή σας στο όμορφο νησί της Χίου... 

Περισσότερα θα ανακοινωθούν σχετικά στα social media του Nooz.gr:

Ακολουθήστε μας και... μείνετε συντονισμένοι!

Facebook

Instagram

Καλή επιτυχία!