Θάνος Πετρέλης: «Δεν θα ήθελα οι κόρες μου να ακούν Sin Boy»

Θάνος Πετρέλης: «Δεν θα ήθελα οι κόρες μου να ακούν Sin Boy»

Ο Θάνος Πετρέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #not και αναφέρθηκε στην επιτυχία του Sin Boy «Mama», αλλά και στη συνεργασία του με τον Φοίβο. Ο τραγουδιστής επισήμανε ότι σαν γονιός μάλλον δεν θα ήθελε οι κόρες του να ακούν τον Sin Boy και εξήγησε το γιατί.

«Στις live εμφανίσεις τον χειμώνα, μου έλεγαν πες το Mama. Το συνδύασα μεταξύ σοβαρού και αστείου, έλεγα το «Να χαρώ το μωρό» και το συνδύασα «Να χαρώ τη Mama». Δεν είναι θέμα γούστου, αν μου αρέσει η όχι, είναι μία τάση αυτή τη στιγμή. Από εκεί και πέρα, σαν γονιός, αν με ρωτήσεις αν θα άφηνα τα παιδιά να ακούσουν αυτά τα τραγούδια που είναι μικρά και ίσως επηρεαστούν, αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι. Ίσως εκεί πέρα να είχα έναν ενδοιασμό σαν γονιός για να πω ότι δεν είναι ένα από τα τραγούδια που θα ήθελα να ακούν οι κόρες μου.

Στον Φοίβο χρωστάω…

Με τον Φοίβο ήμασταν μαζί από το ξεκίνημα, το 2004, από την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά έως το 2012. Αυτό που άλλαξε σε όλη αυτή τη φάση, είναι ότι ο Φοίβος μετά έγινε εκτός από συνθέτης και «εταιριάρχης» αναγκαστικά μπήκε σε μία μορφή να έχει να δίνει δύο τραγούδια στον Θάνο, δύο στην Έλλη, στη Δέσποινα, στον Νίνο… Στον Φοίβο χρωστάω ένα πολύ μεγάλο κομμάτι όλου αυτού που συμβαίνει μέχρι και σήμερα».