Μετά από την βροχή των καταγγελιών που έχουν γίνει στο ΕΣΡ, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ΕΣΡ, ανατέθηκε στους νομικούς συμβούλους να εξετάσουν και να συντάξουν το κατηγορητήριο, με τη μορφή κατεπείγοντος για τα όσα συνέβησαν στην εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα την περασμένη Πέμπτη, στον τηλεοπτικό σταθμόΣΚΑΪ.

Τα μέλη του ΕΣΡ είναι αποφασισμένα να κινηθούν πολύ γρήγορα, θα εξετάσουν και θα συντάξουν το υπόμνημα για να κληθεί σε απολογία ο σταθμός του Φαλήρου την επόμενη εβδομάδα.

Μετά την απολογία των δικηγόρων και των εκπροσώπων του καναλιού, θα γίνει, με συνοπτικές διαδικασίες, η συνεδρίαση των μελών του ΕΣΡ, έτσι ώστε να πάρουν απόφαση για τα όσα έλαβαν χώρα και έχουν προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις από Ενώσεις και απλούς τηλεθεατές.

Πρόκειται για μία πρωτοφανή υπόθεση, καθώς τα τελευταία χρόνια δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο, το οποίο να ενεργοποιήσει τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Να σημειωθεί ότι η αιτία για όλα όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες και ώρες είναι ο σχολιασμός των συνεργατών της εκπομπής για τη (-)ουαλική επίθεση του 20χρονου φοιτητή στο ΑΠΘ, εναντίον συμφοιτήτριας του.


Δείτε το επίμαχο απόσπασμα της εκπομπής