Έναν μοναδικό τρόπο σκέφτηκε το Σωματείο ΕΛΙΖΑ για να γίνουμε όλοι μια φωνή και να βοηθήσουμε τους φιλανθρωπικούς του σκοπούς.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πρωτότυπο carpool karaoke, που έχει γίνει ήδη viral,με μουσική από τα «Τρίγωνα Κάλαντα», με πρωτότυπες ερμηνείες και «ζευγάρια» – έκπληξη.

Με τη Μαρία Μπεκατώρου οδηγό,ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Ελένη Φουρέιρα, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Τάκης Ζαχαράτος αλλά και ο Κωνσταντίνος Ρήγος, η Βίκυ Βολιώτη, η Μαρία Σάκκαρη, ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Κώστα Βογιατζή και η Παυλίνα Βουλγαράκη τραγουδούν χριστουγεννιάτικα και μας προσκαλούν να στείλουμε το πιο ηχηρό μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση των παιδιών και να συγκεντρώσουμε χρήματα για τα έξοδα λειτουργίας της Μονάδας Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών – «Σόφη Βαρβιτσιώτη», που ίδρυσε το ΕΛΙΖΑ, στη Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική, στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Μπαίνουμε στη σελίδα του ΕΛΙΖΑ www.eliza.org.gr, βλέπουμε το video και κάνουμε τη δωρεά μας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της λειτουργίας της Νοσοκομειακής Μονάδας για κακοποιημένα παιδιά!

Μπαίνουμε στο Facebook βλέπουμε το video, κάνουμε τη δωρεά μας και κάνουμε share σε όλους τους φίλους μας το video!

Μπαίνουμε στο Instagram (@eliza_society), κάνουμε repost το video και διαδίδουμε το μήνυμα! #eliza_society #elizaxmaskaraoke #singingforacause #supporteliza.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις