Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο βίντεο της Αθήνας:Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα μάς βάζει ένα μοναδικό drone που κατέγραψε πλάνα της στολισμένης Αθήνας και ειδικά του Συντάγματος από ψηλά. Και παρόλο που τα σχόλια για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της Αθήνας ήταν αντιφατικά, η ομάδα της Up Drones κατάφερε και έβαλε τους Αθηναίους στο μαγευτικό πνεύμα των Χριστουγέννων. Πώς μοιάζουν οι δρόμοι της φωτισμένοι, ποια άλλα σημεία της πόλης τραβούν το ενδιαφέρον;Η Αθήνα έχει φορέσει τα «γιορτινά» της και – εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς – δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες πόλεις του κόσμου.

Από το 3D Mapping της Βουλής μέχρι την αμφιλεγόμενη Βασιλίσσης Σοφίας, του Ψυρρή, την Πανεπιστημίου, τη Βουκουρεστίου, αυτό το νυχτερινό βίντεο αν μη τι άλλο σας βάζει βαθιά μέσα στην πιο όμορφη γιορτή του χρόνου.

Ο Κώστας Μπακογιάννης θέλοντας να απαντήσει στα σχόλια και στις κατηγορίες για τον στολισμό της Αθήνας ανέφερε πριν λίγες μέρες: "Ανταποκρίθηκαν δεκαεννιά ιδρύματα, εταιρείες, σωματεία που υιοθέτησαν μεγάλους δρόμους και μεγάλες πλατείες. Αυτό είναι σημαντικό γιατί μας επέτρεψε για πρώτη φορά να φωτίσουμε δεκάδες δρόμους και πλατείες σε όλη την Αθήνα. Αν κάνετε μια βόλτα στην Αχαρνών, τη Λιοσίων, τη Μιχαλακοπούλου, τα Κάτω Πατήσια, υπάρχουν πολλά μέρη όπου για πρώτη φορά οι άνθρωποι δεν αισθάνονται ξένοι μέσα στην πόλη που ζουν”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις