Μπείτε στοhttp://bit.ly/nova_contest/συμπληρώστε την φόρμα και κερδίστε 15διπλές προσκλήσεις για την πρώτη προβολή της ταινίας στις 8 Ιανουαρίου.

Από τον σκηνοθέτη της ταινίας Skyfall, Sam Mendes (παραγωγός και σεναριογράφος). Πρωταγωνιστούν: George MacKay, Dean-Charles Chapman, Mark Strong, Andrew Scott, Richard Madden, Claire Duburcq, Colin Firth, Benedict Cumberbatch

Λίγα Λόγια για την ταινία:

Στην κορύφωση του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, κατά τη διάρκεια της άνοιξης του 1917 στη βόρεια Γαλλία, δύο νεαροί βρετανοί στρατιώτες οι Schofield (George MacKay) και Blake (Dean-Charles Chapman) αναλαμβάνουν μια φαινομενικά αδύνατη αποστολή. Να παραδώσουν ένα μήνυμα που θα προειδοποιεί για ενέδρα κατά τη διάρκεια μιας από τις μάχες αμέσως μετά τη γερμανική υποχώρηση στη γραμμή Hindenburg στη διάρκεια της επιχείρησης Alberich. Οι δύο νεοσύλλεκτοι αγωνίζονται ενάντια στον χρόνο, διασχίζοντας το εχθρικό έδαφος για να παραδώσουν την προειδοποίηση και να κρατήσουν ένα βρετανικό τάγμα 1.600 ανδρών, μαζί και ο αδελφός του Blake, από το να πέσουν σε μια θανατηφόρα παγίδα. Οι δυο τους πρέπει να τα δώσουν όλα για να ολοκληρώσουν την αποστολή τους και να επιβιώσουν

.

Τι έγραψαν για την ταινία:

«Το «1917» είναι ένα αριστούργημα. Ένα ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ, άκρως συναισθηματικό και έντονο πολεμικό έργο το οποίο σε βυθίζει σε μια αμείλικτη πολεμική αποστολή. Θα αναζητάς απεγνωσμένα αέρα προς το τέλος! Ο Μακέι και ο Τσάπμαν είναι μια αποκάλυψη και σε συνδυασμό με τους Μέντες, Ντίκινς και Νιούμαν θα κάνουν το «1917» την Καλύτερη Ταινία του 2019.»

«Το «1917» είναι η καλύτερη πολεμική ταινία μετά το «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν». Η καλύτερη διεύθυνση φωτογραφίας της χρονιάς! Η καλύτερη διεύθυνση φωτογραφίας της δεκαετίας! Η ορχηστρική μουσική του Τόμας Νιούμαν είναι ένα αριστούργημα. Το δώρο του Σαμ Μέντες στον κινηματογράφο.
Κάθε καρέ είναι μαγικό.»

«Το «1917» είναι ένα καταπληκτικό έργο. Τολμηρό στη αφήγησή του, επιδέξιο στην εκτέλεσή του – είναι συναρπαστικό και συναισθηματικό και δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από την οθόνη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο απόλυτος ορισμός μιας ταινίας που ΠΡΕΠΕΙ να δεις στη μεγάλη οθόνη.»

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο με αυτό. Μια υπενθύμιση πως ο κινηματογράφος είναι μόνο 100 χρονών και υπάρχουν συνέχεια νέοι τρόποι να διηγείσαι παλιές ιστορίες. Πέρα από κάθε υπαρξιακό φόβο, το μέσο αναπτύσσεται και βελτιώνεται.
Ο Ρότζερ Ντίκινς είναι θεός.»

«Από το πρώτο δευτερόλεπτο του «1917» μέχρι το τελευταίο, είναι μια απόλυτη βύθιση σε ένα άλλο χρόνο καιτόποκαι είναι απλώς μια θαυμάσια ταινία σε κάθε επίπεδο. Μια ακόμα ταινία στο 2019 που μου πήρε το μυαλό για τα καλά.
Να το δείτε σε όσο μεγαλύτερη οθόνη μπορέσετε.»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις