Ταινία Ευτυχία: Παρ΄όλο το κρύο οι κινηματογράφοι γεμίζουν από κόσμο που θέλει να δει την ταινία του σκηνοθέτη Άγγελου Φραντζή,με τη ζωή της μεγάλης Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Μέσα στις αίθουσες της πρωτεύουσας τα συναισθήματα αναβλύζουν, κι οι θεατές συγκινούνται, θυμούνται και σιγοτραγουδούν τις μεγάλες στιχουργικές της επιτυχίες της ηρωίδας.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά προσεγμένη παραγωγή πουαναπλάθει πειστικά τις εποχές που μεγάλωσε, έζησε, δημιούργησε και πέθανε η σπουδαιότερη Ελληνίδα στιχουργός.Είναι ένα ξάφνιασμα αναμνήσεων μιας μια Ελλάδας που έχει χαθεί, αλλά την αγαπάμε μέσα από βιβλία και ταινίες. Με εξαίρεση τη Μικρασιατική Καταστροφή απουσιάζουν όμως ιστορικές αναφορές από την ταινία, η Κατοχή, ο Εμφύλιος, η Δικτατορία.

Τα τραγούδια που ακούγονται είναι άφθονα και όλα σχεδόν υπήρξαν μεγάλες επιτυχίες. Ήδη κυκλοφορεί τοsoundtrackτης ταινίας «Ευτυχία» από τη Μinos-Εmiκαι περιλαμβάνει εφτάinstrumentalκομμάτια σε πρωτότυπη μουσική του Μίνου Μάτσα και στίχους της Σοφίας Καψούρου. Το ομώνυμο τραγούδι της ταινία, που ήδη έχει γίνει γνωστό, το αποδίδει οΓιώργος Νταλάραςμε τη σπάνια φωνή του, μαζί με τους Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κώστα Τριανταφυλλίδη και Μαρία Κίτσου.

Σας παρουσιάζουμε μερικά σπουδαία τραγούδια που ακούγονται στην ταινία και συμπεριλαμβάνονται στοalbum.

  • Περασμένες μου αγάπες [μουσική Μανώλης Χιώτης]

  • Ρίξε στο γυαλί φαρμάκι [μουσική Απόστολος Καρδάρας]

  • Είσαι η ζωή μου [μουσική Στέλιος Καζαντζίδης]

  • Όνειρο απατηλό [μουσική Απόστολος Καρδάρας]

  • Στα σκαλοπάτια σου εγώ γυρίζω [μουσική Βασίλης Τσιτσάνης]

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις