Τομ Χανκς Έλβις Πρίσλει:"Είμαι σίγουρος ότι δεν αποτελεί έκπληξη το ότι δεν είναι η στιγμή να ξαναρχίσουμε την παραγωγή της ταινίας. Παρακαλώ να γνωρίζετε ότι αυτός είναι τώρα ένας τρόπος που αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να γυρίσουμε την ταινία εδώ στο Κουίνσλαντ. Στην πραγματικότητα δεν παίρνουμε ακόμη τα σκηνικά μας, απλά κλείνουμε τον χώρο τις επόμενες μέρες" δήλωσε ο αυστραλός σκηνοθέτης στο Twitter.

Και πρόσθεσε: "Μίλησα με την πρωθυπουργό και συμφωνούμε όλοι πως αυτή τη στιγμή, είναι η ώρα σε όλο τον κόσμο, να είμαστε μέσα στο σπίτι μας, με τους αγαπημένους μας και να πλένουμε τα χέρια μας πέντε φορές την ημέρα. Αν όλα πάνε καλά, θα είμαστε εδώ στη Χρυσή Ακτή, με το ίδιο πάθος, για να συνεχίσουμε την δουλειά από εκεί που την αφήσαμε, μόλις οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Μπαζ".

Ο Τομ Χανκς αποκάλυψε στις 12 Μαρτίου ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Το ζευγάρι νοσηλεύτηκε, πήρε εξιτήριο και παραμένει σε καραντίνα κατ' οίκον. Τα γυρίσματα της ταινίας της Warner Bros. για τον Έλβις Πρίσλεϊ αναμενόταν να αρχίσουν την επόμενη εβδομάδα. Στον ρόλο του Έλβις θα ήταν οΌστιν Μπάτλερ, ενώ ο Τομ Χανκς θα έπαιζετον μάνατζέρ του, Τομ Πάρκερ.

Ο Μπαζ Λούρμαν έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τον Κραιγκ Πιρς.Η ταινία πραγματεύεται την σχέση μεταξύ του μουσικού και του μάνατζέρ του. Στην προηγούμενη ταινία του είχε μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα του Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ, "Ο Μεγάλος Γκάτσμπι", με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Στην παραγωγή της ταινίας για τον Ελβις, θα εργάζονταν 900 άτομα από το Κουίνσλαντ και αναμενόταν να εισρεύσουν 105 εκατομμύρια δολάρια στην τοπική οικονομία.