Πολιτιστική Ατζέντα: Οι Ελληνικές παραστάσεις που είναι διαθέσιμες online σήμερα

Ίδρυμα Ωνάση

Η θεατρική ομάδα blitz παρουσιάζει σε live YouTube premiere στις 21:00, στο ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση, το «Late Night», μια από τις πιο πολυταξιδεμένες ελληνικές παραγωγές του ελληνικού θεάτρου, με διεθνή περιοδεία από το 2012 έως το 2019, αλλά και πολλές άλλες παραστάσεις που είναι διαθέσιμες για online παρακολούθηση.

Βρείτε τα εδώ.

Φεστιβάλ Αθηνών

Με την παράσταση «Ορέστεια», βασισμένη στην ομότιτλη τριλογία του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, συνεχίζονται οι διαδικτυακές προβολές του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Σήμερα έως τις 19:00 θα είναι διαθέσιμη στο διαδικτυακό κανάλι του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου στο YouTube.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δείτε σήμερα στις 21:00, την συναυλία «Κοντσέρτο της Ευρώπης», της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Βερολίνου, που πραγματοποιήθηκε το 2015 υπό τη διεύθυνση του Σερ Σάιμον Ρατλ , με τη συμμετοχή του βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκου.

Δείτε την συναυλία εδώ.

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Θεατρικό Αναλόγιο του ΚΠΙΣΝ παρουσιάζει σε live αναμετάδοση σήμερα στις 20:30 από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, χωρίς την παρουσία κοινού, το μυθιστόρημα της Μαργαρίτας Καραπάνου «Η Κασσάνδρα και ο Λύκος», σε σκηνοθετική επιμέλεια Δημήτρη Καραντζά.

Δείτε το εδώ.

Μαρία Κεχαγιόγλου και Ελίνα Ρίζου ερμηνεύουν το «Η Κασσάνδρα και ο Λύκος» live από το ΚΠΙΣΝ.

Θέατρο Πορεία

Με το σύνθημα «Είμαστε όλοι εδώ» 46 καλλιτέχνες δημιουργούν, για το Θέατρο Πορεία, από ένα προσωπικό βίντεο επί σκηνής, με αναγνώσεις λογοτεχνικών, θεατρικών έργων κ.α. Δείτε σήμερα την Μαριάννα Δημητρίου να διαβάζει «Γράμμα στον Α. Π. Τσέχοφ» του Βσέβολοντ Μεγιερχόλντ.

Δείτε το εδώ.

Πηγή:monopoli

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις