Στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου: Η 87χρονη ηθοποιός αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δείκτης οξυγόνου της ήταν ιδιαίτερα χαμηλός, παρουσίασε δυσκολία στην αναπνοή και κλήθηκε ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο. Της έχει δοθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή, ενώ οι γιατροί που την βλέπουν εμφανίζονται καθησυχαστικοί και αισιόδοξοι. Αναμένεται σύντομα να της δοθεί εξιτήριο.

Σε μία σπάνια συνέντευξη που είχε δώσει στο Star, είχε μιλήσει για πολλά πρόσωπα και πράγματα. Είχε πει πως πάντα της άρεσαν οι ωραίοι άντρες, και ποτέ δεν κοίταξε τα χρήματα, την εξουσία και την υψηλή κοινωνική θέση. “Είμαι μία απόλυτα χορτασμένη γυναίκα και δεν έχω χαριστεί σε κανέναν. Ούτε σε εκδότη, ούτε σε παραγωγό. Δεν είχα ποτέ σύντροφο κάποιον σπουδαίο σημαντικό παράγοντα. Πέστε με φτηνή αλλά πάντα μου άρεσαν οι ωραίοι. Ένας και μοναδικός έρωτας που είχα στη ζωή μου είχε εξουσία όχι όμως καλλιτεχνική. Έχουν περάσει 30 και χρόνια από τότε που έχουμε χωρίσει όμως εγώ ακόμα τον θυμάμαι. Δεν έγινε ποτέ γνωστό. Ήταν παντρεμένος. Είχε όλες τις αξίες του θαυμασμού. Ήταν πολύ σπουδαίος. Ήταν καλός και στο ερωτικό κομμάτι. Ήταν παντρεμένος και εκτιμούσα πολύ τη γυναίκα του. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τον χωρίσω. Μία δύο φορές μου αρκούσε που τον έβλεπα” ανέφερε.

Είχε αποκαλύψει επίσης τον πλατωνικό της έρωτα για τον Μίμη Πλέσσα: “Όταν ήμουν 15,5 ετών ήταν ο Μίμης Πλέσσας ήταν πλατωνικός μου έρωτας. Για να τον συναντήσω κατέβαινα τη Μαρασλή, έπαιρνα το κίτρινο τραμ και κατέβαινα με τα πόδια, εφτά- οκτώ τετράγωνα για να πάω να κάνω μπάσκετ, στο sporting όπου αρχηγός της ομάδας ήταν η αδερφή του. Σκέψου εγώ που σιχαίνομαι τη γυμναστική και δεν σηκώνω ούτε το χέρι μου, τι αισθανόμουνα για εκείνον για να φτάσω στο σημείο να παίζω μπάσκετ. Του τραγούδαγα όπερα σε πολλές γλώσσες και μου έλεγε ‘τόσα πολλά που ξέρεις θα μπορούσες να πας να βγάλεις ένα πανεπιστήμιο να έχεις ένα χαρτί'”.