Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Μήνυμα προς όλους όσους αντέδρασαν στις αποκαλύψεις της έστειλε η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη Μαργαρίτα η οποία εξήγησε πως αυτή αντικατοπτρίζει τους μουσικούς όλης της Ελλάδας. Νέο μήνυμα σε όλους όσους αντέδρασαν στις αποκαλύψεις της έστειλε η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη Μαργαρίτα. Η ίδια λίγες μέρες μετά την ανάρτηση που είχε κάνει στο Facebook, στην οποία έκανε γνωστό πως δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα του σπιτιού της λόγω οικονομικής ανεχειας, αυτή τη φορά έστειλε μέσω του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα μήνυμα στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο της Espresso, στον οποίο η ίδια έκανε την εξής δήλωση: «Μην με βανδαλίζετε, μην με πυροβολείτε” ήταν το νέο μήνυμα της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, που θεωρεί ότι η εν λόγω ανάρτησή της αντικατοπτρίζει τους μουσικούς όλης της Ελλάδας. “Η μουσική ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης είναι απλήρωτη τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο για τις συναυλίες και τις παραστάσεις που θα γίνονταν για τα 95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης. Άρα όλο αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος».

Παράλληλα η κόρη του του μεγάλου Έλληνα μουσικονθέτη μεταξύ άλλων διαβίβασε τις ευχαριστίες της, σε όλο τον κόσμο, που έστειλε τσουβάλια με τροφή για τα 57 κατοικίδια της, ενώ όσον αφορά το κομμένο από την ΔΕΗ ρεύμα στο σπίτι της στο Βραχάτι Κορινθίας, όωπς είπε καλύφθηκε από χορηγία.