Το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη έκλεψε τις εντυπώσεις και αγαπήθηκε τόσο, που πέρυσι κατάφερε να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και απανωτά sold out. Τόσο το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, όσο και ο θίασος που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, δίπλα στην διαχρονική Κατιάνα Μπαλανίκα, απέσπασαν ιδιαίτερα θετικές κριτικές.

Φέτος, η κατάσταση στις θεατρικές σκηνές είναι ιδιαίτερα δυσμενής εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, όμως η τέχνη βρίσκει τρόπους να ”εισβάλει” παντού. Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα προσφέρει άφθονο γέλιο, με δύο online μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις, στις 19/12 & 20/12, μέσω της πλατφόρμας του VIVA.gr.

Με την σκέψη αυτή, οι Θεατρικές Σκηνές δίνουν την δυνατότητα στο κοινό όλης της χώρας, αλλά και στους Έλληνες του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την παράσταση που αγαπήθηκε όσο λίγες.

Σε μαγνητοσκόπηση υψηλής ανάλυσης, με χρήση πολλαπλών καμερών και με ειδικά διαμορφωμένη τηλεσκηνοθεσία, οι Θεατρικές Σκηνές επιχειρούν να μεταφέρουν την μαγεία του θεάτρου κατευθείαν από την σκηνή, στην ασφάλεια του σπιτιού μας.

Υπόθεση

Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά, θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους. Η συνέχεια επί σκηνής…

Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης

1. Αγοράζοντας ένα εισιτήριο / κωδικό για την προβολή της παράστασης, θα λάβετε στο email σας link με τη σελίδα της παραγγελίας σας από όπου θα μπορείτε να κατεβάσετε το παραστατικό σας (εισιτήριο)

2. Ανοίγοντας το εισιτήριό σας, παίρνετε τον μοναδικό κωδικό του barcode σας
(10ψήφιος αριθμός, πάνω αριστερή γωνία του εισιτηρίου, κάτω από το γραμμωτό κωδικό barcode)

3. Εισάγετε τον κωδικό αυτό στη σελίδα που αντιστοιχεί στην προβολή της ημέρας που έχετε επιλέξει:

Σάββατο, 19/12/2020 στις 19:30: https://www.viva.gr/tickets/streaming/351587/19-12
Κυριακή, 20/12/2020 στις 19:30: https://www.viva.gr/tickets/streaming/351588/20-12/
(Η είσοδος του κοινού στην σελίδα προβολής της παράστασης δύναται να πραγματοποιηθεί από την ώρα έναρξης έως και 4 ώρες μετά. Έπειτα, το login στην παράσταση, θα σταματήσει να είναι διαθέσιμο).

4. Παρακολουθείτε την παράσταση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις