Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, ο διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος «Δίπλα σου..από μακριά». Μια πρωτοβουλία της «Αλληλεγγύης για Όλους» και του «Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών» για την στήριξη των εργαζόμενων στον πολιτισμό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία σχεδόν 60.000 μοναδικοί χρήστες με τις οικογένειες ή την παρέα τους παρακολούθησαν την επτάωρη ζωντανή μετάδοση, στέλνοντας μηνύματα και κάνοντας καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό που δόθηκε, στηρίζοντας τον σκοπό της διοργάνωσης.

Διαθέσιμα σε όλους όσους θέλουν να συμβάλλουν και δεν πρόλαβαν κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, παραμένουν ενεργά τα SMS και ο λογαριασμός της Εθνικής, μέχρι τις 31/12/202. Με την διαδικασία να παραμένει η ίδια.

  • SMS τη λέξη MAZI στο 54345 με κόστος 3,62 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ συν τέλος κινητής βάσει λογαριασμού
  • Με κατάθεση το ποσό που επιθυμείτε στην Εθνική Τράπεζα, αριθμός λογαριασμού: 040/018328-82 IBAN: GR35 0110 0400 0000 0400 1832 882.

Η ανακοίνωση του ποσού που συγκεντρώθηκε από τον «τηλεμαραθώνιο» θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία με νέο δελτίο τύπου όπως επίσης και η διαδικασία διανομής των voucher με την οποία θα μπορούν να αγοράσουν τρόφιμα.

Το «ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ… από μακριά» διοργανώθηκε μέσω της «Αλληλεγγύη για όλους» (solidarity4all.gr) και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν μέχρι τις 31/12, θα μετατραπούν σε voucher από το σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» και θα διατεθούν στους εργαζόμενους στον πολιτισμό μέσω του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Το βίντεο του τηλεμαραθωνίου παραμένει διαθέσιμο στο Youtube κανάλι του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου

Οι διοργανωτές ευχαριστούν  όσους και όσες συμμετείχαν στην πραγματοποίηση της μεγάλης αυτής βραδιάς αφιλοκερδώς, τους χορηγούς επικοινωνίας και το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Διοργάνωση: Αλληλεγγύη για Όλους, ΤΑΣΕΗ
Χορηγοί επικοινωνίας: 105,5 Στο Κόκκινο, Η ΑΥΓΗ, Μελωδία 99.2, Μέντα 88, Εφημερίδα Η ΕΠΟΧΗ, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, Popaganda.gr, avgi.gr, e-tetradio.gr, ΣΠΟΥΤΝΙΚ
Project Manager: Μαργαρίτα Συγγενιώτου
Σκηνοθεσία: Νίκος Σούλης
Τηλεσκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Άρης Λάσκος
Δημοσιογραφική υποστήριξη: Ναταλί Χατζηαντωνίου
Σκηνογραφική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρία Θανασούλια

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις