Η Κοραλία Καράντη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή  της ΕΡΤ1 «Σημείο Συνάντησης», με την Τασούλα Επτακοίλη, το βράδυ της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός προχώρησε σε μια συνέντευξη πλούσια σε ιστορίες και αφηγήσεις, μιλώντας για την διαχρονική γοητεία, τους τοξικούς ανθρώπους, την περίοδο της καραντίνας αλλά και τον χαμό της μητέρας της.

«Είμαι σε ηλικία απολογισμών. Βέβαια, σε κάθε ηλικία μπορείς να κάνεις μια σούμα. Ωστόσο, όταν είσαι στην ηλικία τη δική μου, που κάνω 40 χρόνια αυτή τη δουλειά και οι γυναίκες, οι γυναίκες μπαίνουν στην άκρη ως προς το ερωτικό κομμάτι. Η κοινωνία είναι έτσι φτιαγμένη, που οι γυναίκες είναι σαν να αποσύρονται σε αυτή την ηλικία. Ενώ για τους άντρες δεν ισχύει το ίδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά η ταλουντούχα ηθοποιός.

Στη συνέχεια είπε «Υπάρχει προκατάληψη, πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι μόνο όμορφος. Να αποδείξεις ότι έχεις μυαλό και ικανότητες. Δεν πούλησα ποτέ τίποτα σε σχέση με μια εικόνα. Ενώ είμαι ανασφαλής, δεν μπήκα σε αυτό τον δρόμο. Κάποιες φορές έφτασα στο άλλο άκρο να μην με νοιάζει. Να πάρω κάποια κιλά, όπως και πήρα. Έπαιζα με αυτά δεν είχα πρόβλημα. Μέσα μου θεωρούσα ότι είναι ένας τρόπος να πας κόντρα στην εποχή του φαίνεσθαι».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή και τον θάνατο της μητέρας της ανέφερε «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν σκορπίζομαι πολύ έτσι κι αλλιώς. Μου αρέσει το σπίτι και μένω μέσα και διαβάζω και βλέπω τηλεόραση. Είχα πάρα πολλά πράγματα να σκεφτώ στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου, να κάνω απολογισμούς. Έχασα πρόσφατα και τη μητέρα μου, η ασθένεια της με απορρόφησε πολύ από το πρώτο κομμάτι της καραντίνας, γιατί κυρίως είχαν την αγωνία να τη συναντώ και να της συμπαραστέκομαι, γιατί δεν ήμασταν στο ίδιο σπίτι. Μετά μετακόμισα, οπότε αναλώθηκα σε τέτοια πράγματα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις