Ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης Μπονγκ Τζουν – Χο, ένα χρόνο μετά την εμπορική επιτυχία στα Παράσιτα Parasite, δήλωσε ότι έχει έτοιμα δύο σενάρια που θα έχουν σχέση με την ταινία. Θα αποτελούν συνέχεια.

Το ένα σενάριο είναι γραμμένο στα κορεάτικα και θα είναι είδος θρίλερ με γυρίσματα στη Σεούλ και θα έχει σχέση με τα Παράσιτα. Το άλλο είναι γραμμένο στα αγγλικά και η ιστορία θα έχει να κάνει με ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη το 2016. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης είπε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει πολλά πράγματα για τα δύο αυτά σενάρια επειδή λόγω πανδημίας και ο ίδιος δεν γνωρίζει, τόνισε όμως ότι τα locations θα είναι κυρίως σε Ηνωμένο Βασίλειο και Αμερική.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast «The Director’s Cut» δήλωσε: «Νιώθω ότι χωρίζω τον εγκέφαλο μου σε δύο ημισφαίρια, αριστερό και δεξί γράφοντας αυτά τα δύο σενάρια. Αλλά τελείωσα την περασμένη εβδομάδα».Ο ίδιος έχει πάντα στο μυαλό του και μία σειρά «Parasite» (σύμφωνα και με περσινή του δήλωση λίγο μετά τα Όσκαρ) για το αμερικανικό συνδρομητικό κανάλι HBO Max σε συνεργασία με τον Άνταμ ΜακΚέι (Το μεγάλο σορτάρισμα, Επικίνδυνες κυρίες).

Τα Παράσιτα πέρυσι (2020) κέρδισαν το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και ήταν η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία κέρδισε το συγκεκριμένο αγαλματίδιο στα 92 χρόνια πορείας του θεσμού. Ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς των 92ων βραβείων Όσκαρ, επειδή κέρδισαν και τα βραβεία Όσκαρ Σκηνοθεσίας, Διεθνούς ταινίας και Σεναρίου. Τα προγνωστικά έδειχναν για τον μεγάλο νικητή το 1917 του Σαμ Μέντες αλλά ο κόσμος και τα νέα μέλη της Ακαδημίας ψήφισαν τα Παράσιτα. Ο Ιρλανδός (μέσω Netflix) του Μάρτιν Σκορσέζε με τις 10 υποψηφιότητες, δεν απέσπασε κάποιο Όσκαρ. O Μπονγκ Τζουν – Χο στη βράβευση, μίλησε για τον μεγάλο σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε και είπε ότι όταν πήγαινε σχολείο μελετούσε τις ταινίες του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις