Ο Σπύρος Μπιμπίλας, έχοντας την ιδιότητα του προέδρου του ΣΕΗ, βρίσκεται εξαρχής στο πλευρό των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης. Το μεγαλύτερο του επίτευγμα είναι ότι έχει καταφέρει να ενώσει όλους τους ηθοποιούς. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε στον Ant1 πως αυτή τη στιγμή το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έχει συγκεντρώσει περίπου 6.000 ηθοποιούς.

Ο πολύπειρος ηθοποιός, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα, εξομολογήθηκε το πόσο στεναχωρημένος είναι με την όλη κατάσταση, ενώ αποκάλυψε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης γράφτηκε, χθες, ξανά στο ΣΕΗ.

«Με θλίβει, έχω χάσει τον ύπνο μου, γιατί άνθρωποι που ήταν μέσα στη ζωή μου… είναι μια πάρα πολύ δυσάρεστη κατάσταση να σκέφτεσαι ότι ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα σου πολλά χρόνια και έχει παίξει και ρόλο στη ζωή και στην καριέρα μου αυτή τη στιγμή κατηγορείται και εγώ είμαι στη θέση μου είμαι και ασφαλώς πρέπει να έχω μια πολύ σαφή και σωστή θέση. Στεναχωριέμαι…

Την μέρα που έγινε αυτό με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο 40 χρόνια δεν είχα καμία επαφή από τα Στρουμφάκια μέχρι την ώρα της υπογραφής της συλλογικής σύμβασης που βρέθηκα εγώ να είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος του Σωματείου μας και ο Δημήτρης διορισμένος διευθυντής στο Εθνικό, βρεθήκαμε στην ίδια αίθουσα για να υπογράψουμε μια σύμβαση, που δεν προλάβαμε. Εκείνο το βράδυ δέχτηκα ένα τέτοιο κύμα αγάπης, ένιωσα ότι με είχε αγκαλιάσει όλη η Ελλάδα. Σκέφτηκα εκείνον τον άνθρωπο που ήταν μόνος σε ένα κελί. Άσχετα με το τεκμήριο της αθωότητας, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει δικαίωμα να προσπαθήσει για την αθωότητά του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις