Δυσεύρετοι και καλοπληρωμένοι οι επαγγελματίες αναλυτές που μπορούν με συστηματικό τρόπο και συγκεκριμένα εργαλεία να στηρίξουν επιχειρηματικές αποφάσεις, νέα έργα ή προϊόντα.

Η μεγάλη ζήτηση στην αγορά αυτή την στιγμή για Business Analysts είναι αντιστρόφως ανάλογη της προσφοράς εξειδικευμένων στελεχών όπως, Information Technology Business Analyst, Lead Business Analyst, Project Manager Business Analyst, Technical Business Analyst, Financial Business Analyst, Junior Business Analyst, κλπ.

Επειδή Business, IT και Operations πρέπει να μιλάνε την ίδια γλώσσα, όλοι όσοι αποκτήσουν και τα ειδικά skills και την πιστοποίηση για Business Analysis, επενδύουν σε μια νέα καριέρα.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση διεξάγει στους χώρους της το σεμινάριο «Business Analysis Fundamentals & Techniques» με ύλη σύμφωνη με τα πρότυπα του International Institute of Business Analysis (IIBA), στις 26, 28, 31 Μαρτίου, 2, 7, 9 Απριλίου 2014 (18.00-22.00).

Το πρόγραμμα ενδεικτικά απευθύνεται σε όσους θέλουν να έχουν ενεργό ρόλο στην λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων, σε όσους λαμβάνουν μέρος στη διαδικασία σχεδιασμού και υλοποίησης έργων, διαχείρισης αλλαγών και εφαρμογής νέων διαδικασιών ή βελτίωσής τους κλπ.

Στα σεμινάρια διδάσκουν πιστοποιημένοι CBAP επαγγελματίες αναλυτές της αγοράς.

Πληροφορίες/εγγραφές: Ελληνοαμερικανική Ένωση, 210-3680907, www.hau.gr/management

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις