Στην κορυφή της Ευρώπης, ως ο φτηνότερος και δημοφιλέστερος προορισμός για το Πάσχα, βρέθηκε η Αθήνα, σε διαδικτυακή ψηφοφορία που οργάνωσε το ταξιδιωτικό site, Trivago. Με 80 ευρώ το δίκλινο κατά μέσο όρο η Αθήνα αφήνει δεύτερο το Βερολίνο, όπου η διαμονή στοιχίζει 94 ευρώ κατά μέσο όρο.

Επίσης, η Ρόδος αναδείχτηκε δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός για το Πάσχα μεταξύ των ξένων τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα. Όσον αφορά τη διαμονή, εκτιμάται στα 61 ευρώ, ενώ ο φτηνότερος τουριστικός προορισμός θεωρούνται τα Χανιά της Κρήτης, με το δίκλινο να αποτιμάται στα 58 ευρώ τη βραδιά.

Σύμφωνα με το Greek Reporter, η φετινή λίστα δείχνει ότι οι ξένοι τουρίστες επιστρέφουν στην Ελλάδα, διατηρώντας σταθερές τις προτιμήσεις τους. Η Αθήνα και η Ρόδος βρέθηκαν στην πρωτοκαθεδρία και στην αντίστοιχη έρευνα για το 2013. Αντίθετα, η Κως που πέρυσι ήταν τρίτη φέτος δεν βρέθηκε μεταξύ των 10 πρώτων.

Ποιους ξένους προορισμούς θα επιλέξουν όμως φέτος οι Έλληνες για το Πάσχα; Μία ματιά στην διαδικτυακή έρευνα φέρνει πρώτη τη Ρώμη, με διαμονή στα 168 ευρώ κατά μέσο όρο. Ακολουθεί το Παρίσι με διαμονή στα 177 ευρώ, τρίτο έρχεται το Λονδίνο και τέταρτη η Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις