Με τους επικεφαλής της ταξιδιωτικής εταιρείας TUI και την αρμόδια υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός.

Από την εταιρεία TUI o διευθύνων σύμβουλος Peter Long χαρακτήρισε εξαιρετική τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τόνισε ότι «αυτό που εχει πετύχει η κυβέρνηση με την πολιτική σταθερότητα είναι πολύ σημαντικό καθώς υπάρχει πολύ δυνατή και θετική οικονομική πορεία, κάτι που είναι ιδιαιτέρως καλό για τον τουρισμό».


Επίσης, ανέφερε ότι ήταν πολύ δυνατή η φετινή χρόνια και πως ο αριθμός των πελατών της TUI, που φέτος ήρθε στην Ελλαδα, αυξήθηκε κατά 10%.«Έχουμε πολύ καλή και δυνατή σχέση συνεργασίας με την υπουργό σας και βλέπουμε δυνατότητες να την εξελίξουμε περαιτέρω. Ελπίζουμε να αυξήσουμε των αριθμό των πελατών πάλι κατά 10% και την επόμενη χρόνια» πρόσθεσε.

Η υπουργός Τουρισμού, δήλωσε ότι η μεγάλη επιτυχία του ελληνικού τουρισμού έχει βασιστεί σε συνεργασίες με μεγάλους τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού.

«Μας ενδιαφέρει να συνεχίσει η αυξητική πορεία και το 2015, όπως είχαμε και το 13-14. Να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο και να δώσουμε και σε άλλες περιφέρειες της χώρας να μπουν στο “παιχνίδι” του τουρισμού και να δώσουμε τη δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες να έχουν περισσότερα οφέλη από τον τουρισμό» τόνισε η κ. Κεφαλογιάννη.

«Γι’ αυτό συζητάμε η συνεργασία μας να εμπλουτιστεί και με άλλα προϊόντα και ευκαιρίες, οι οποίες θα δώσουν περισσότερες δυνατότητες για απασχόληση στους Έλληνες», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις