Τρία ελληνικά ξενοδοχεία βρίσκονται μεταξύ των 25 καλύτερων της Ευρώπης, σύμφωνα με λίστα που δημοσίευσε το Australian Business Insider, με στοιχεία από ταξιδιωτικά sites όπως το Travel and Leisure, Fodor και Tripadvisor.

Σύμφωνα με το Greek Reporter, έκτο βρέθηκε το Perivolas στην Σαντορίνη, στην 16η θέση το Blue Palace Resort στην Κρήτη και στην 22η θέση το Lindos Blu στη Ρόδο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το Perivolas Resort συνδυάζει ηρεμία, φινέτσα, απλότητα, εντυπωσιακή θέα και πολυτέλεια. Γίνεται αναφορά επίσης στην ζεστή φιλοξενία, την άριστη κουζίνα και την όμορφη αρχιτεκτονική.

Το Blue Palace Resort βρίσκεται στην Ελούντα και προσφέρει επιβλητική θέα προς τη Σπιναλόνγκα. Διαθέτει όπως αναφέρεται, ιδιαίτερη γοητεία ως προς την αρχιτεκτονική και το στιλ, όπως επίσης αυθεντική κουζίνα και πολυτελή διαμονή.

Το Lindos Blu είναι το πρώτο ξενοδοχείο «μόνο για ενηλίκους» στο κοσμοπολίτικο νησί της Ρόδου και εγγυάται απόλυτη χαλάρωση. Προσφέρει πανέμορφη θέα, άψογη εξυπηρέτηση και «εξωπραγματική φινέτσα». Είναι ιδανικός προορισμός για μία πλήρη ανανέωση, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις