Το ATH/TECH, είναι το αποτέλεσμα της κοινοπραξίας του BCA και της INTRACOM HOLDINGS και σκοπός του είναι η πρωτοποριακή διδασκαλία εξειδικευμένων γνώσεων στις τεχνολογίες πληροφορικής & επικοινωνιών, στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Το τμήμα Executive Education του ATH/TECH, έχει αντικείμενο την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε θέματα Επιχειρηματικότητας, Διοίκησης και Τεχνολογίας, σε στελέχη επιχειρήσεων.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιάζονται, καθοδηγούνται και διδάσκονται από εισηγητές διεθνούς εμβέλειας, σε θέματα υψηλής εξειδίκευσης.

Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “The Art and Science of Negotiation“, στις 21-23 Μαΐου 2015, με εισηγήτρια την Δρ. Λίντα Καμπούλιαν, καθηγήτρια στο Harvard Law School.

Η Δρ. Καμπούλιαν διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας διδασκαλίας στο Harvard Kennedy School of Government, με εξειδίκευση σε θέματα διαπραγματεύσεων, επίλυσης συγκρούσεων, ανθρωπίνου δυναμικού και εργασίας.

Το μοναδικό αυτό πρόγραμμα υλοποιείται για 10η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα και το έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 500 στελέχη επιχειρήσεων από 15 χώρες.

Η διαπραγμάτευση βρίσκεται στο κέντρο κάθε διαδικασίας, καθώς δεν αρκεί πλέον μόνο η προσωπική εξειδίκευση των στελεχών. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “The Art and Science of Negotiation”, αποτελεί μια άμεσα εφαρμόσιμη λύση για την εξάσκηση των δεξιοτήτων της επικοινωνίας και της πειθούς των εκπαιδευομένων, με συγκεκριμένες τακτικές και τεχνικές διαπραγματεύσεων για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.


Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα οργανωτικής αλλαγής, την περίοδο οικονομικής κρίσης στις διαπραγματεύσεις.

Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να:

– Προβλέπουν με ακρίβεια τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν

– Χτίζουν συμμαχίες

– Σχηματίζουν δυνατές συμφωνίες

– Είναι αποτελεσματικότεροι και κατά συνέπεια παραγωγικότεροι


Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται ως εξής:

Εγγραφή έως και 29 Απριλίου 2015: 1.100 ευρώ ανά άτομο

Εγγραφές μετά την 29η Απριλίου: 1.300 ευρώ ανά άτομο

Επιπλέον συμμετοχές: 900 ευρώ ανά άτομο

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να έχουμε συμμετοχές από στελέχη της εταιρείας σας, σε ένα πρόγραμμα αποδεδειγμένα αποτελεσματικό σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ειδικά σε εποχές όπως η σημερινή, όπου οι διαπραγματεύσεις κρίνονται απαραίτητες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις