Στη «Διαύγεια» και τις οικονομικές υπηρεσίες των υπουργείων, από τις οποίες διατίθενται στοιχεία, παραπέμπει ο Αλέκος Φλαμπουράρης τον Λεωνίδα Γρηγοράκο, ο οποίος είχε ζητήσει στοιχεία για το κόστος των ταξιδίων της κυβέρνησης και του Προεδρείου της Βουλής.
Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο κείμενο της ερώτησης, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, είχε καταγγείλει ότι στα ταξίδια μελών κυβέρνησης συμμετέχουν στρατιές συμβούλων και συνεργατών, 
Ο ίδιος είχε κάνει λόγο για κατασπατάληση δημόσιου χρήματος, υποστηρίζοντας ότι πολλά ταξίδια αποσκοπούν στην προσωπική προβολή μελών της κυβέρνησης.
«Τα στοιχεία που ζητούνται από τον ερωτώντα βουλευτή διατίθενται από τις οικονομικές υπηρεσίες των υπουργείων και από τις υπηρεσίες δημοσιονομικών ελέγχων του ΥΠΟΙΚ. Είναι δημόσια και αναρτώνται στη Διαύγεια» αναφέρει στην απάντησή του, ο υπουργός Επικρατείας και προσθέτει: 
«Ευρύτερα, η κυβέρνηση πιστή στις δεσμεύσεις της προωθεί συγκεκριμένες ενέργειες που αποσκοπούν στη βέλτιστη αξιοποίηση των δημόσιων πόρων με σκοπό τον περιορισμό του δημοσιονομικού κόστους. Οπότε τα περί “στρατιών συμβούλων και συνεργατών” είναι τουλάχιστον ανακρίβεια».
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις