Στους καιρούς της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, καλούμαστε να βρούμε λύσεις, έτσι ώστε να αυξήσουμε το εισόδημά μας και να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη ζωή.

Μια ενδιαφέρουσα επενδυτική πρόταση είναι η διαπραγμάτευση στις διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές, ένα πεδίο που αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια προσελκύοντας επαγγελματίες από όλους τους χώρους.

Ωστόσο, για να δραστηριοποιηθεί κάποιος με επιτυχία στις αγορές θα πρέπει να έχει ειδικές γνώσεις, που είτε θα έχει αποκτήσει με εμπειρικό τρόπο, είτε θα ενδιαφέρεται να διδαχθεί.

Στο συγκεκριμένο χώρο η εμπειρία και η αξιοπιστία είναι πολύ σημαντικά στοιχεία για να κάνουμε τις συναλλαγές μας με ασφάλεια, σωστή κατάρτιση κι επιτυχία.

Στην Profit Point, www.profitpoint.gr, η εκπαίδευση που παρέχεται προετοιμάζει τους traders για τη διεθνή χρηματοπιστωτική αγορά.

Πρώτο μέλημα της Profit Point είναι να δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πως λειτουργούν οι διεθνείς αγορές και στη συνέχεια να αναλύσει τις διαφορετικές και εξειδικευμένες ενότητες όπως τα Οικονομικά, τις Πωλήσεις, την Προσωπική ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και το Management.

Πιο συγκεκριμένα, η Profit Point παρέχει γνώσεις Forex και CFDs για συναλλαγές νομισμάτων, μετοχών και εμπορευμάτων, μέσα από:

  • Εισαγωγικά δωρεάν σεμινάρια διάρκειας 4 ημερών

  • 10ημερη πρακτική εξάσκηση για όσους ενδιαφέρονται να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος που αρχίζει από 200 ευρώ, όταν στο εξωτερικό αντίστοιχα εκπαιδευτικά σεμινάρια κυμαίνονται από 1000-5000 ευρώ.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από έμπειρους εκπαιδευτές, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο κέντρο της Αθήνας. Εναλλακτικά, δίνεται η δυνατότητα για online εκπαίδευση, κατάλληλη και για όσους ενδιαφερόμενους μένουν εκτός Αττικής.

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης, για όσους συμμετείχαν στις εκπαιδευτικές ενότητες. Είναι σίγουρο, ότι με τις γνώσεις αυτές αυξάνονται οι πιθανότητες για εύρεση εργασίας, σε μία αγορά που γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική.

Επιπρόσθετα, η Profit Point διατηρεί μια ακόμη στρατηγική συνεργασία με τη καταξιωμένη εταιρία Optimum Invest, www.gr.optimuminvest.net, που δίνει ευκαιρίες για καριέρα στο χώρο του trading, σε μια αφορολόγητη παγκόσμια αγορά, προσφέροντας θέσεις εργασίας για τους καλύτερους εκπαιδευόμενους μέσω χρηματοδότησης των συναλλαγών τους, στην διεθνή χρηματοπιστωτική αγορά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις