Στη συγκρότηση ειδικής ομάδας εργασίας για «την εξέταση των δυνατοτήτων άμεσης και online διαβίβασης των στοιχείων των εκδιδόμενων φορολογικών παραστατικών για χονδρικές πωλήσεις αγαθών, καθώς και παροχής υπηρεσιών» προχώρησε η γ.γ. Δημοσίων Εσόδων, Κ. Σαββαΐδου.
Η συγκεκριμένη ομάδα θα πρέπει να παραδώσει το πόρισμά της μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, όπως αναφέρουν Τα Νέα.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται και στην ενίσχυση της χρήσης του πλαστικού χρήματος. Προς αυτήν την κατεύθυνση αναμένεται να συγκροτηθεί μια νέα επιτροπή ώστε, μέχρι τον Μάρτιο του 2016, να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο που θα προκριθεί.

Τα μέλη της ομάδας εργασίας είναι:

Μιχαήλ Μυτιληναίος, υπάλληλος με βαθμό Γ’ του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υποστήριξης Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Γενικής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ανθρώπινου Δυναμικού της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (Γ.Γ.Δ.Ε.), ως Συντονιστής.

Παναγιώτης Μαυρίδης, υπάλληλος με βαθμό Δ’ του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής, που υπηρετεί στην Διεύθυνση Υποστήριξης Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών, ως μέλος και αναπληρωτή του Συντονιστή σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος αυτού.

Ελένη Φραγκούλη, υπάλληλος με βαθμό Β’ του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, που υπηρετεί στο Τμήμα Ζ’- Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών της Διεύθυνσης Ελέγχων της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης της Γ.Γ.Δ.Ε., ως μέλος.

Ιωάννης Μανουσάκης, υπάλληλος με βαθμό Δ’ του κλάδου ΠΕ Εφοριακών που υπηρετεί στο Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων (Κ.Ε.ΜΕ.ΕΠ.) της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης, ως μέλος.

Γεώργιος Εμμανουήλ, υπάλληλος με βαθμό Δ’ του κλάδου ΠΕ Εφοριακών που υπηρετεί στο Κ.Ε.ΜΕ.ΕΠ, ως μέλος.

Αριστομένης Κωτσάκης, Ειδικός Σύμβουλος στο Γραφείο της Γενικής Γραμματέως της (Γ.Γ.Δ.Ε.), ως μέλος.

Μιχαήλ Μιχαλόπουλος, υπάλληλος με βαθμό Δ’, του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής, που υπηρετεί στην Διεύθυνση Διαχείρισης Υπολογιστικών Υποδομών της Γενικής Διεύθυνσης Υποδομών και Υπηρεσιών Πληροφορικής- Επικοινωνιών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης Υπουργείου Οικονομικών , ως μέλος.

Γεώργιος Βερναρδάκης, υπάλληλος με βαθμό Β’, του κλάδου ΔΕ Τελωνειακών, που υπηρετεί στο Γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις