Παρατείνεται ως την Τετάρτη 2.12.2015 η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής των δόσεων φορολογίας εισοδήματος για φυσικά-νομικά πρόσωπα και της δεύτερης δόσης ΕΝΦΙΑ που έληγε σήμερα, λόγω της προγραμματισμένης διακοπής λειτουργίας του TAXISNET, για εργασίες αναβάθμισης-συντήρησης..

Σημειώνεται πως σήμερα έληγε σειρά προθεσμιών με υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, σήμερα η διορία για ΚΤΕΟ, φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων, μειωμένο φόρο επιχειρήσεων και η δεύτερη δόση του ΕΝΦΙΑ που πήρε παράταση.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, όσον αφορά τον έλεγχο των οχημάτων, τα οχήματα έπρεπε να είχαν από περάσει τεχνικό έλεγχο, από την 1η Ιανουαρίου έως και τις 14 Σεπτεμβρίου, αλλά δόθηκε παράταση.

Επίσης, έληγε η προθεσμία για την καταβολή του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων και την καταβολή της πρώτης δόσης από την αναδρομική αύξηση της προκαταβολής φόρου για επιχειρήσεις (από το 80% στο 100%).

Στις υποχρεώσεις του Δεκεμβρίου, οι φορολογούμενοι θα κληθούν να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας, την 3η δόση του ΕΝΦΙΑ και τη 2η δόση της αυξημένης προκαταβολής φόρου για τις επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις