Σε εποπτευόμενο φορέα του υπουργείου Υποδομών αναμένεται να τοποθετηθεί από την κυβέρνηση ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην γγ του υπουργείου Υποδομών, Χάρης Τσιόκας. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Βήμα, η κυβέρνηση εξετάζει αυτή την τοποθέτηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άλλοτε γγ του υπουργείου Υποδομών, ο οποίος είχε οριστεί σε αυτή τη θέση το 2009 από τον τότε υπουργό Υποδομών Δ. Ρέππα για να οδηγηθεί σε παραίτηση αργότερα από τον διάδοχό του Γιάννη Ραγκούση, ήταν αυτός που άνοιξε τον φάκελο αναδιάρθρωσης του ΟΣΕ.

Το ρεπορτάζ του Βλήματος αναφέρει ότι ο κ. Τσιόκας ήταν τη δεκαετία του 1990 ο θεωρούμενος ως «υπαρχηγός» του πανίσχυρου τότε Άκη Τσοχατζόπουλου.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, προχώρησε σε δημόσια δήλωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας «ένα μεγάλο “όχι” στις δυνάμεις που προσδοκούν παλινόρθωση των πολιτικών και συμμαχιών τύπου κυβέρνησης Σαμαρά που δίχασαν την κοινωνία, μίκρυναν την παραγωγική βάση και μεγάλωσαν χρέος και κρίση».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις