Η Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (FISD) της Ένωσης των φορέων της Βιομηχανίας πληροφορίας και Λογισμικών (SIIA-Software & Information Industry Association) απένειμε το βραβείο του καλύτερου παρόχου πληροφορίας για το 2015 στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Το βραβείο απονεμήθηκε στη γενική συνέλευση της FISD, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 2 Δεκεμβρίου 2015.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για το Χρηματιστήριο Αθηνών να αναγνωρίζεται ως το καλύτερο στον τομέα αυτό, μεταξύ όλων των παγκόσμιας κλάσης Χρηματιστηρίων και Παρόχων πληροφορίας» δήλωσε ο Παύλος Βράτιτς, προϊστάμενος Υπηρεσιών Data Feed του Χρηματιστηρίου Αθηνών, που παρέλαβε το βραβείο.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την εν λόγω αναγνώριση από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες του κλάδου και τα μέλη της FISD. Αυτό το βραβείο είναι μια απόδειξη της δέσμευσής μας προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας για την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών».

Ο Τομ Ντέιβιν, Διευθύνων Σύμβουλος της FISD, δήλωσε: «Το Χρηματιστήριο Αθηνών έχει επάξια κερδίσει αυτό το βραβείο. Αναγνωρίζεται έτσι η σημασία που οι πελάτες και διανομείς δίνουν στη σαφή και έγκαιρη ενημέρωση από τους παρόχους των πληροφοριών τους. Η αναγνώριση αυτή τονίζει την αξία των συστάσεων για καλές πρακτικές της εργασίας Επικοινωνίας της FISD, ως ένα σημείο αναφοράς για όλα τα Χρηματιστήρια και τους Παρόχους Πληροφορίας και για ολόκληρη την αλυσίδα διάχυσης των δεδομένων των αγορών».

Η Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (FISD) αποτελεί ένα ουδέτερο επιχειρησιακό φόρουμ μεταξύ Χρηματιστηρίων, Data Vendors, ειδικευμένους παρόχους πληροφορίας, χρηματιστηριακών εταιρειών, Διαχειριστών Επενδύσεων και Τραπεζών για την αντιμετώπιση και την επίλυση επιχειρησιακών και τεχνικών θεμάτων που σχετίζονται με τη διανομή, τη διαχείριση και τη χρήση δεδομένων των αγορών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις