Στο Digital Advisory Council του DIGITALEUROPE συμμετέχει ο Αθανάσιος Κωτσής, Εκτελεστικός Πρόεδρος της Intrasoft International και Γενικός Γραμματέας ΔΣ του ΣΕΠΕ.

Σημειώνεται πως ο DIGITALEUROPE αποτελεί τον μοναδικό σύνδεσμο για τις ψηφιακές βιομηχανίες στην Ευρώπη.

Μέλη του είναι 60 πολυεθνικές επιχειρήσεις και 40 εθνικοί σύνδεσμοι με περισσότερες από 10.000 επιχειρήσεις-μέλη στην Ευρώπη.Το Digital Advisory Council, ο επιχειρησιακός βραχίονας του DIGITALEUROPE, είναι το συμβούλιο επιλεγμένων ανωτάτων στελεχών εταιρειών τεχνολογίας. O ρόλος του συμβουλίου αυτού είναι εκτελεστικός και σε αυτό το πλαίσιο οργανώνει συναντήσεις με ευρωπαϊκούς φορείς, θεσμούς και decision-makers, με σκοπό να συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος, το οποίο θα προάγει την καινοτομία στην τεχνολογία αλλά και τον ανταγωνισμό.

Η επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση του Digital Advisory Council είναι στις 11 Φεβρουαρίου με τον κ. Andrus Ansip, Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και με τους Επιτρόπους κ. Günther H. Oettinger, Επίτροπο Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας και την κα. Vera Jourova, Επίτροπο Δικαιοσύνης, Καταναλωτών και Ισότητας των φύλων.

Ο στόχος της συνάντησης είναι να συζητηθούν πως συγκεκριμένες πτυχές του ευρωπαϊκού πολιτικού περιβάλλοντος θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης στις εταιρείες-μέλη του DIGITALEUROPE, βοηθώντας ταυτόχρονα την ευρύτερη ευρωπαϊκή οικονομία να αναπτυχθεί, να δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας και να βελτιώσει τόσο τις δημόσιες υπηρεσίες, όσο και τη ζωή των πολιτών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις