Στην αντεπίθεση περνά ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδ. Δρίτσας και κάνει λόγο για αυθαίρετες ερμηνείες των όσων είπε για την πώληση των μετοχών του ΟΛΠ. Χαρακτηρίζει, μάλιστα, τις ερμηνείες που θέλουν να τον εμφανίσουν ότι κινείται σε διαφορετική κατεύθυνση από τον πρωθυπουργό, κατασκευές εμφανούς σκοπιμότητας”.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του κ. Δρίτσα έχει ως εξής:

“Στην τηλεοπτική συμμετοχή μου στο MEGA σήμερα το πρωί απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις προσπάθησα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με την απαιτούμενη σοβαρότητα και ειλικρίνεια να εξηγήσω την πορεία των χειρισμών της Κυβέρνησής μας αναφορικά με την πώληση των μετοχών του ΟΛΠ.

Κάθε συμμετοχή μου σε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή θεωρώ πάντα ότι με υποχρεώνει πρωτίστως να ενημερώνω υπεύθυνα όσους τις παρακολουθούν και αυτό έκανα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Οι ερμηνείες που θέλουν να με εμφανίσουν ότι κινούμαι σε διαφορετική κατεύθυνση από τον Πρωθυπουργό είναι κατασκευές εμφανούς σκοπιμότητας και εφήμερης αντοχής.

Ενημερώνω τέλος, ότι η αναγγελθείσα για την Τρίτη συνέντευξη τύπου καθόλου δεν συνδέεται με τα παραπάνω, αφού είχε προαποφασισθεί από την Παρασκευή.”

Διαβάστε εδώ:
Δρίτσας: Η πώληση του ΟΛΠ έγινε για τους δανειστές

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις