Δριμεία επίθεση στην υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, εξαπολύει με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ, καταγγέλοντας τον αποκλεισμό «προσοντούχων» εργαζομένων από τις κρίσεις Γενικών Διευθυντών που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά: «Υλοποιώντας την απαράδεκτη τροπολογία της, άρθρο 24Α του Ν. 4369/2016, τιμωρεί όσους πήραν μέρος στη νόμιμη απεργία – αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από την αξιολόγηση, αποκλείοντάς τους από τις κρίσεις για θέσεις στελεχών (Γεν. Διευθυντές, Διευθυντές, προϊσταμένους)».

Σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ «είναι βέβαιο ότι οι όποιες κρίσεις γίνουν με αποκλεισμό συναδέλφων είναι αίολες και απονομιμοποιημένες πολιτικά, συνδικαλιστικά και ηθικά. Ως Α.Δ.Ε.Δ.Υ., δε, θα λάβουμε όλα τα μέτρα στήριξης των συναδέλφων που αποκλείονται. Είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα δικαιωθούν. Η, δε, τροπολογία της κ. Γεροβασίλη θα μείνει στην ιστορία ως μελανό στίγμα, αφού είναι η μόνη Υπουργός, μετά τη μεταπολίτευση, που νομοθέτησε μέτρα τιμωρητικά για όσους συμμετέχουν σε νόμιμη απεργία».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις