Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λοταρίας του Νέου Μεξικού αποφάσισε ομόφωνα στις 30 Οκτωβρίου 2018 να προχωρήσει με τη δημιουργία παιχνιδιού συνδεδεμένου με τα αποτελέσματα αθλητικών γεγονότων (Αθλητική Λοταρία) καθώς και να επικυρώσει διετή ανανέωση της υπάρχουσας σύμβασης με την INTRALOT για την παροχή των συστημάτων λοταριακών παιχνιδιών.

Η απόφαση αυτή απηχεί την επιτυχημένη μακροχρόνια συνεργασία και εκτίμηση ανάμεσα στη Λοταρία του Νέου Μεξικού και την INTRALOT, η οποία οικοδομήθηκε εδώ και περίπου 11 έτη.

Η Λοταρία του Νέου Μεξικού θα είναι η πρώτη Λοταρία των ΗΠΑ που εγκρίνει ένα παιχνίδι αθλητικών προγνωστικών, που θα είναι διαθέσιμο στο σύνολο του λιανικού δικτύου της. Το οποίο αριθμεί περίπου 1.100 τερματικά. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις επιλογές τους από μια ευρεία γκάμα αθλητικών γεγονότων, που θα τους παρέχεται παράλληλα με προγνωστικά (Parlay games).

Ειδικότερα, η συμφωνία περιλαμβάνει την ανάπτυξη και εξειδίκευση της ολιστικής πλατφόρμας αθλητικής λοταρίας της INTRALOT, μαζί με το λογισμικό για 1.100 τερματικά. Επίσης, η INTRALOT θα παρέχει την πλήρη σειρά εμπορικών υπηρεσιών και προγνωστικών που θα εγγυώνται τις αποδόσεις καθώς και υπηρεσίες προϊόντων και μάρκετινγκ (προσέλκυση, διατήρηση παικτών και προωθητικές ενέργειες).

Η INTRALOT θα προσφέρει ακόμα εξειδικευμένη εκπαίδευση σε όλο το δίκτυο λιανικής στο Νέο Μεξικό καθώς και στο προσωπικό της Λοταρίας, καθώς και σχετιζόμενες δραστηριότητες λειτουργίας συστήματος, συντήρησης λογισμικού και υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Λοταρίας του Νέου Μεξικού κ. David Barden δήλωσε: «Σήμερα ενισχύσαμε τη στενή συνεργασία μας με την INTRALOT, τον τεχνολογικό πάροχο των συστημάτων μας, επεκτείνοντας το συμβόλαιό μας για δύο επιπλέον έτη. Παράλληλα καταφέραμε μια σημαντική θετική εξέλιξη για τον λοταριακό κλάδο καθώς το Διοικητικό μας Συμβούλιο ενέκρινε τη διάθεση ενός παιχνιδιού αθλητικής λοταρίας μέσω του λιανικού μας δικτύου.

Είμαστε βέβαιοι ότι τα παιχνίδια αθλητικής λοταρίας θα προσφέρουν ενθουσιασμό και νέες εμπειρίες στους παίκτες μας, ενισχύοντας παράλληλα τα έσοδα που δημιουργούμε για το Ταμείο Μαθητικών Υποτροφιών. Αναζητούμε συνεχώς παιχνίδια που θα ενισχύουν το εμπορικό σήμα της Λοταρίας μας προσελκύοντας τις νέες γενιές και καινούριους παίκτες. Τα παιχνίδια αυτού του τύπου προσφέρουν διασκέδαση και ενισχύουν την πορεία μας προς αυτή την κατεύθυνση.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT κ. Αντώνιος Κεραστάρης δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη στιγμή για εμάς, όχι μόνο διότι ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με έναν εξαιρετικό πελάτη αλλά και διότι ανοίξαμε νέους δρόμους για μια αθλητική λοταρία, αξιοποιώντας την εκτενή μας εμπειρία και την πιο σύγχρονη τεχνολογία μας αθλητικών προγνωστικών, το πρώτο μας τέτοιο έργο στις ΗΠΑ μετά την άρση της ομοσπονδιακής απαγόρευσης (PASPA).

Προσβλέπω στη νέα αυτή εποχή, στην οποία θα μεταφέρουμε όλη μας την εμπειρία για το εκσυγχρονισμό των λοταριών, ενώ παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη Λοταρία του Νέου Μεξικού για την εμπιστοσύνη τους και τη συνεχιζόμενη συνεργασία μας.»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις