Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Παπαστράτος βρέθηκε στις πρώτες θέσεις της λίστας Most Admired Companies, που καταρτίζει το Fortune, σε συνεργασία με την KPMG. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τη μεγαλύτερη έρευνα που αφορά στην εταιρική φήμη στην Ελλάδα, στην οποία φέτος συμμετείχαν 315 επιχειρήσεις.

Στην έρευνα έλαβαν μέρος 1.700 στελέχη επιχειρήσεων, τα οποία αξιολόγησαν τις καλύτερες εταιρείες σε κάθε κλάδο, σύμφωνα με τα εννέα αυστηρά κριτήρια που έχει θέσει το αμερικανικό Fortune (Καινοτοµία, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναµικού, Διαχείριση Εταιρικών Πόρων, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Χαρακτηριστικά-Ποιότητα Διοίκησης, Οικονοµική Ευρωστία, Μακροπρόθεσµη Επενδυτική Αξία, Ποιότητα Προσφερόµενων Προϊόντων και Υπηρεσιών, Εξωστρέφεια/Ανταγωνιστικότητα).

Η Παπαστράτος κατέκτησε την πρώτη θέση στον κλάδο της Βιομηχανίας και τη δεύτερη στο σύνολο των επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους.

Με αφορμή τη νέα διάκριση, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, δήλωσε:

«Είναι πολύ τιμητικό για εμάς να βρισκόμαστε και φέτος στις υψηλότερες θέσεις των Most Admired Companies. Αυτή η βράβευση έχει ιδιαίτερη αξία, γιατί προέρχεται από την ίδια την αγορά, από στελέχη που αντιλαμβάνονται τις καθημερινές προκλήσεις του επιχειρείν και συναισθάνονται τις δυσκολίες που έχει ένας μεγάλος εταιρικός μετασχηματισμός, όπως αυτός που συμβαίνει στην Παπαστράτος την τελευταία διετία.

Η αναγνώριση αυτή αποτελεί για εμάς μία ακόμη ένδειξη ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και μας κρατάει σε μία δημιουργική επιχειρηματική εγρήγορση για τα επόμενα χρόνια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις