Η παρουσία της modeco σε εκθέσεις ξενοδοχειακού εξοπλισμού για το 2018 ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή της στην Έκθεση ‘Xenia’ στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε από τις 24 – 26 Νοεμβρίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo.

Έπειτα από μία επιτυχημένη παρουσία στην έκθεση Hotelia στην Θεσσαλονίκη, η modeco παρουσίασε στο εξειδικευμένο της περίπτερο στην Αθήνα τη ‘νέα συλλογή’ επίπλωσης για ξενοδοχεία και μονάδες φιλοξενίας.

Η επισκεψιμότητα στο περίπτερο της εταιρίας επαγγελματιών και μη ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες της εταιρίας. Πλήθος κόσμου θαύμασαν από κοντά τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές προτάσεις ενώ παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τα έμπειρα στελέχη της εταιρίας για τις εμπορικές τους προθέσεις.

Η modeco πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο του Παιδικού & Νεανικού Επίπλου εδώ και 38 χρόνια, προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις επίπλωσης κορυφαίας ποιότητας και ιδιαίτερης αισθητικής, ειδικά σχεδιασμένες για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και επαγγελματικούς χώρους.

Έπιπλα με πρωτότυπο εργονομικό σχεδιασμό & γραπτή εγγύηση κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ελλάδα στο εργοστάσιο της modeco, που προσφέρουν τις πιο λειτουργικές λύσεις για κάθε επιχείρηση από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη.


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις