Για τέταρτη συνεχή χρονιά, πραγματοποιείται από την Alpha Bank στην Αθήνα η γαστρονομική εβδομάδα “Dine Athens Restaurant Week”, η οποία θα διαρκέσει από την 28 Ιανουαρίου έως την 10 Φεβρουαρίου 2019.

Κατά τη διάρκεια του 4ου “Dine Athens Restaurant Week” το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 120 επιλεγμένα εστιατόρια, με επιλογή ανάμεσα σε διαφορετικές κουζίνες, σε ειδικές τιμές και με επιπλέον προνόμια για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank.

Συγκεκριμένα, θα προσφέρονται ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές των Ευρώ 15, Ευρώ 30 και Ευρώ 60 για όλους, ενώ αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10% στις παραπάνω τιμές. Στο πλαίσιο του “Dine Athens Restaurant Week” περιλαμβάνονται επίσης διαφορετικά γαστρονομικά events, στα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμμετάσχουν με ηλεκτρονική κράτηση και αγορά εισιτηρίου.

Από το 2016 που ξεκίνησε έως σήμερα, το “Dine Athens Restaurant Week” έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, ενώ μόνο στην περσινή διοργάνωση συμμετείχαν περισσότερα από 20.000 άτομα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εστιατόρια που συμμετέχουν φέτος και τη διαδικασία κρατήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν βρουν εδώ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις