Τη διάκριση Best New Product Launch για την επιτυχημένη διάθεση του glo™ στην ελληνική αγορά απέσπασε η NOBACCO στα Βραβεία Franchise 2019 που διοργάνωσε για 11η συνεχή χρονιά το περιοδικό Franchise Business.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ένταξη του προϊόντος εξελιγμένης τεχνολογίας θέρμανσης καπνού της British American Tobacco, ανέδειξε την NOBACCO στην πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ευρώπη που διαθέτει όλο το φάσμα των εναλλακτικών στο παραδοσιακό κάπνισμα επιλογών.

Στην κατηγορία Best New Product Launch βραβεύονται οι καλύτερες καμπάνιες για την κυκλοφορία νέων προϊόντων ή/και υπηρεσιών με κριτήρια αξιολόγησης το μήνυμα, τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν και τη δημιουργικότητα των προωθητικών ενεργειών.

«Η επιτυχημένη διάθεση του glo™ στην ελληνική αγορά δικαίωσε την εμπιστοσύνη της British American Tobacco στη εταιρεία μας, όπως δικαίωσε και τη στρατηγική επιλογή της NOBACCO να προσφέρει στο εξής όλες τις νόμιμες, ασφαλείς και εξελιγμένες εναλλακτικές στο συμβατικό τσιγάρο λύσεις. Να δίνει τη δύναμη της επιλογής σε όσες και όσους σκέφτονται να αφήσουν πίσω τους το παραδοσιακό κάπνισμα», δήλωσε ο Μάρκος Μαρκόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Nobacco.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις