Η Intralot ανακοίνωσε ότι ο Nicklas Zajdel αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Digital Officer του Ομίλου Intralot και η Μαρία Στεργίου καθήκοντα Chief Operations Officer του Ομίλου, με ισχύ από τις 15 Απριλίου 2019.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Zajdel θα παρέχει στρατηγική και επιχειρησιακή καθοδήγηση για τον ανασχεδιασμό και την ενίσχυση των δυνατοτήτων της Intralot μέσω ενός νέου τμήματος digital υπηρεσιών, αξιοποιώντας τη 12ετή επιχειρησιακή εμπειρία του σε ώριμες και εξαιρετικά ανταγωνιστικές αγορές. Θα είναι υπεύθυνος για τις δραστηριότητες αθλητικού στοιχηματισμού και εμπορίας της εταιρείας, για τις κύριες ψηφιακές πλατφόρμες της Intralot καθώς και για τις Online επιχειρησιακές λειτουργίες.

Η κ. Στεργίου εντάχθηκε στην Intralot πριν από πέντε χρόνια και έχει αναλάβει ρόλους Project Management Office (PMO) και Operations κατά τη διάρκεια της θητείας της. Θα αντικαταστήσει τον Michael Kogeler και θα είναι υπεύθυνη για τις επιχειρησιακές δραστηριότητες του Ομίλου σε όλο τον κόσμο, για το τμήμα διαχείρισης έργων καθώς και για τις σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις