Από το πλοίο «SuperFerry II» της εταιρείας Golden Star Ferries θα εξυπηρετούνται από τη Μ. Τετάρτη 24/4 τα δρομολόγια της γραμμής Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος- Μύκονος, μετά την αιφνίδια βλάβη που υπέστητο πλοίο «SuperFerry» της ίδιας εταιρείας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας το πλοίο, με περίπου 860 επιβάτες, διέκοψε το δρομολόγιό του και με ίδιες δυνάμεις επέστρεψε στο λιμάνι της Ραφήνας, ενώ οι υπηρεσίες του υπουργείου Ναυτιλίας προχώρησαν σε συνεννόηση με την πλοιοκτήτρια εταιρεία αλλά και άλλες ακτοπλοϊκές εταιρείες, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες του SuperFerry και να αναπληρωθούν τα δρομολόγια της γραμμής μέχρι να επιδιορθωθεί η βλάβη.

Έτσι οι επιβαίνοντες και τα οχήματα του «SuperFerry», συνέχισαν το ταξίδι τους για Τήνο και Μύκονο με το πλοίο «SuperRunner» της εταιρείας Golden Star Ferries, το οποίο απέπλευσε από την Ραφήνα σήμερα, Μ. Τρίτη 23/4, στις 12.15. Οι επιβάτες και τα οχήματα που προορισμό είχαν την 'Ανδρο, εξυπηρετήθηκαν από το πλοίο «Θεολόγος», της εταιρείας Fast Ferries, που αναχώρησε σήμερα, Μ. Τρίτη 23/4, εκτάκτως, στις 13.00 για Άνδρο (και επιστροφή). Το απογευματινό δρομολόγιο του εν λόγω πλοίου θα εκτελεστεί με μια μικρή καθυστέρηση στις (18.00, αντί 17.30).

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις