Όσα σχέδια κι αν κάνουμε, ότι όνειρα τρελά κι αν αποφασίσουμε να ζήσουμε στον ξύπνιο μας, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Η ζωή έχει πολλή μεγαλύτερη φαντασία από εμάς και πολλές φορές μας… προλαβαίνει. Ποιητικό θα έλεγε κανείς! Βεβαίως, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.

Αν κάτι πλέον γνωρίζουμε καλά είναι πως στη ζωή υπάρχουν ξαφνικά και ξαφνικά. Ξαφνική θα ήταν η επέλαση των UFO στη Γη (!), ξαφνικός είναι και ένας δυνατός σεισμός. Για το δεύτερο προβλέπει η NP Ασφαλιστική, για το πρώτο όχι… τουλάχιστον ακόμα!!!

Το έξυπνο κι ευέλικτο πρόγραμμα Ασφάλισης Κατοικίας “NP 1985”, ένα από τα πιο σύγχρονα και ολοκληρωμένα προγράμματα Ασφάλισης, για κάλυψη κάθε ανάγκης και περίστασης όπως κάλυψη σεισμού, πυρός, πλημμύρας, τρομοκρατικής ενέργειας ή ακόμα και… θεομηνίας, προσαρμόζεται με συνέπεια και οικονομικότητα στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου, για να μπορούν όλοι να νιώθουν πάντα ασφαλείς στο σπίτι τους και… σαν στο σπίτι τους!

Από μόνο 1 ευρώ ανά τετραγωνικό ετησίως, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε για απολύτως τίποτα, καθώς η NP Ασφαλιστική γνωρίζει καλά πώς να παρέχει αμέριστη σιγουριά, σταθερότητα και ασφάλεια σε κάθε πελάτη.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;Ότι ένα μέσο σπίτι 80/τ.μ. μπορεί να ασφαλιστεί για τους βασικούς κινδύνους του σεισμού, της φωτιάς, των κακόβουλων ενεργειών και της πτώσης δέντρων, με μόλις 80€ τον χρόνο.

Και θα μου απαντήσεις με τη σειρά σου «Οι βάσεις του σπιτιού μου είναι γερές, δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα από το σεισμό» ή «Πλημμύρα; Αποκλείεται! Αφού μένω στον 4ο» ή ακόμα και «Είμαι πολύ προσεκτική με την κουζίνα για να πιάσει φωτιά!». Κι όμως! Ακόμα κι αν πιστεύεις ότι τίποτα δεν θα πάει στραβά, οφείλεις να ασφαλίσεις την κατοικία σου.

Οι λόγοι είναι απλοί:

– Πρόκειται για ένα περιουσιακό στοιχείο με μεγάλη οικονομική αλλά και συναισθηματική αξία

– Μια πιθανότητα ζημιάς στο σπίτι

–Έχεις σιγουριά και εξασφάλιση στο σπίτι σου

– Η ασφάλιση κατοικίας είναι υποχρεωτική σε περίπτωση δανειοδότησης

Ακόμα αμφιβάλλεις; Η απάντηση στην ασφάλεια κατοικίας είναι μια! NP Ασφαλιστική. Πάντα με συνέπεια και πάντα δίπλα μας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις