Η βράβευση των «Προϊόντων της Χρονιάς» προκύπτει μετά από καταναλωτική έρευνα σε αντιπροσωπευτικό κοινό 2.600 ατόμων σε όλη την ελληνική επικράτεια. Αξιολογήθηκε η καινοτομία, η προσέλκυση και η αγοραστική πρόθεση. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό έρευνας αγοράς IRI Ελλάς, μέσω online panels σε τυχαίο και αντιπροσωπευτικό δείγμα καταναλωτών ηλικίας 18-65 ετών, κατά το διάστημα 21/11/2019 – 8/12/2019.

Το βραβείο για λογαριασμό της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέλαβαν ο κ. Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance και η κ. Λουΐζα Τσιροπούλου, επικεφαλής Τομέα Marketing της εταιρείας μας.

Ο κ. Σηφάκης δήλωσε: «Η διάκριση της εταιρείας μας και ειδικότερα του προγράμματος ασφάλισης κατοικίας Full [Home], στο θεσμό “Προϊόν της Χρονιάς 2020” στην κατηγορία “Ασφάλιση Κατοικίας”, αποτελεί τιμή για την εταιρεία μας αλλά και επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλει η εταιρεία μας, ώστε να ανταποκρίνεται συνεχώς στις σύγχρονες ανάγκες των ασφαλισμένων της. Η Εθνική Ασφαλιστική πρωτοπορεί και δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, που καλύπτουν έξυπνα και προσιτά τους ασφαλισμένους της. Το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας Full [Home] αποτελεί ένα ακόμη προϊόν της επιτυχημένης γκάμας προϊόντων Full της εταιρείας και στόχος του είναι να προσφέρει σύγχρονες καλύψεις, ευέλικτες παροχές και απλές διαδικασίες, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικά τον ιδιοκτήτη και τον ενοικιαστή από κάθε πιθανό και απρόβλεπτο κίνδυνο στην κατοικία του».

(Οδιευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας,Marketing&Bancassuranceκαι η ομάδαMarketingτης Εθνικής Ασφαλιστικής)

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις